Kim Beckers 32 jaar

Nog één poging...*

Het was oktober 2020... Ik was net bevallen van ons tweede kindje, keek in de spiegel en dacht bij mezelf: ‘Nog één keer wil ik er voor gaan!’. Ik wil een gezondere versie van mezelf zijn, die ik altijd al heb willen zijn. En vooral me lekker voelen in mijn eigen lichaam. Nu was het tijd voor mezelf!

Ik had al een tijdje bewondering voor een vriendin van mij, die ook heel wat kilo’s was afgevallen met behulp van het PowerSlim programma. Dus besloot ik om ook contact op te nemen met haar PowerSlim coach.

Na mijn eerste gesprek had ik meteen het gevoel dat mijn coach dit samen met mij zou aangaan, en me dit nu voor eens en altijd zou gaan lukken. Met het starterspakket onder mijn arm ging ik naar huis.

Ik startte met een gewicht van 81,3 kg. Voor een vrouw van 1.58m mocht dit wel wat minder. Na één week zag ik al meteen resultaat, er was 2,5 kg af en ook mijn vetpercentage was meteen gezakt. Dit gaf natuurlijk veel motivatie!

Nieuwe manier van eten

Mijn favoriete producten zijn de muesli’s, melkchocolade chunk, croissantjes en chocoladeparels. De weken gingen voorbij en ik moet zeggen dat het regelmatige eten en de lekkere producten ervoor zorgen dat het heel goed vol te houden is. Geen enkel moment had ik het idee dat ik met een streng dieet bezig was. Ook mijn hele gezin heeft op een nieuwe manier leren eten. 

Natuurlijk heb ook ik mijn moeilijke momenten gehad. Vooral als we bijvoorbeeld een dag niet thuis waren. Maar als je een planning maakt voor het eten en je genoeg producten meeneemt, heb je altijd iets bij de hand en zul je minder snel toch iets anders nemen onder het excuus "Ach voor deze keer".

In balans blijven

Elke week was er weer verbetering te zien. Na een tijdje begon ik er toch in te geloven dat dat ook ik een gezond bericht kon gaan bereiken. Mijn streven was om onder de 60 kilo te wegen, dit is me gelukt na 10 maanden. Wat een fijn gevoel!

Op dit moment zit ik in de laatste fase en eet ik alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. De verdere eetmomenten van de dag let ik zeker nog op mijn koolhydraatinname. Dit is ook een gewoonte geworden in de regelmaat van de dag. Ik heb er vertrouwen in dat ik een goede balans heb gevonden! Deze zal ik altijd gaan behouden. Het gevoel van fit zijn, alles met mijn kinderen kunnen doen en in elke winkel mijn kleren kunnen kopen wil ik nooit meer los laten. 

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer