Winkelwagen
Terug

61 jaar

"Na de eerste week zag ik al resultaat*"

Ik zat niet meer lekker in mijn vel en de weegschaal liet een getal zien dat ik liever niet wilde zien. Het was tijd voor actie!

Een kennis vertelde mij over het PS. food & lifestyle programma. Op zaterdag heb ik een afspraak gemaakt met een coach bij mij in de buurt. En maandagochtend stond ik bij haar op de stoep. Even later ging ik met een doos vol producten naar huis.

Het starterspakket

Ik startte met het starterspakket, waarin alle producten zitten voor één week. Een duidelijk programma en voor iedere dag een dagdoosje. Op dinsdag ging ik aan de slag met dagdoosje 1.

Na de eerste week zag ik al resultaat, super!

De grote variatie in producten gaven mij houvast om het vol te houden. Ik had thuis altijd een voorraadje met producten, zodat ik iedere keer weer iets anders kon kiezen. Vooral de variatiedoosjes waren favoriet. Niet alles vond ik even lekker, maar de tussendoortjes vond ik ideaal!

Iedere avond vulde ik een mandje met de producten voor de volgende dag. Zo had ik alles goed voorbereid en hoefde ik er de dag zelf niet meer over na te denken!

De draad weer opgepakt

De fijne begeleiding van mijn coaches en opbeurende woorden, zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef. Zelfs de decembermaand ben ik probleemloos doorgekomen!

Er zijn veel lekkere recepten en de lekkere koeken, repen of chips zorgen ervoor dat je toch gewoon  “mee kunt doen” op verjaardagen en feestdagen.

Tijdens mijn reis naar India, had ik even een pauze ingelast. Maar ik was niets aangekomen en gelijk na thuiskomst heb ik de draad weer opgepakt.

Mijn doel behaald

Na 12 weken, heb ik het mooie resultaat behaald van -12 kg. Ik ging vervolgens aan de slag met de volgende fase: gewichtsbehoud.

Weer een ander eetpatroon en andere producten. Dat vond ik wel spannend. Ook miste ik de structuur van fase 1. Maar het gaat prima zo! Af en toe wijk ik van mijn nieuwe leefstijl af, maar dan pak ik vervolgens mijn gezonde eetpatroon weer op. Het was even zoeken, maar gaat steeds beter. De mooie resultaten geven een positieve boost om door te zetten.

Mijn leefstijl is veranderd. Ik wandel en fiets veel meer en zelfs traplopen gaat makkelijk.

Nu in fase 3 ben ik in totaal zelfs 22 kg afgevallen. Mijn grote doel (en uitdaging) nu is het volhouden. Voorlopig blijf ik maandelijks bij mijn coach langs gaan, voor een weegmoment en een aantal van mijn favoriete producten mee te nemen. Ik ben supertrots op mezelf!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 45 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer