Sylvia Staaks 53 jaar

Mijn tip: denk na over wat wél mag*

‘Op een gegeven moment vond ik mezelf echt te zwaar. Ik woog 104 kilo, en daar moest verandering in komen. Vooral omdat er bij mij in oktober 2019 diabetes type 2 werd geconstateerd. Dat was even schrikken. Want het ging na afloop altijd weer bergafwaarts. Ik ging weer slecht eten en verviel weer in mijn oude gewoontes. Ik was toen ook een stuk jonger en stond er anders in. Nu is dat wel veranderd.

Een vriendin was aan het afvallen en ik vroeg aan haar hoe ze dat deed. Ze vertelde dat ze het PowerSlim programma volgde. Na het een en ander opgezocht te hebben over PowerSlim, was ik om! Ik maakte meteen een afspraak bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Het contact met haar is erg fijn. Ik kan haar altijd appen als ik ergens over twijfel. Ze voelt als een vriendin. Je kan haar alles vertellen en jezelf zijn. Dat vind ik belangrijk.

Er zijn zoveel mogelijkheden

In het begin kwam er veel informatie op me af. Wat mocht ik wel en wat niet? Het was natuurlijk

even wennen, maar na een paar dagen had ik het te pakken. Door de ervaring van andere

afslankprogamma’s ging het schakelen bij mij erg snel, maar het is ook gewoon een prettige leefstijl.

De verandering was een stuk makkelijker dan gedacht, want er zijn zoveel mogelijkheden qua eten. Ik probeerde elke keer weer wat nieuws. Ik zocht naar recepten met ingrediënten die ik zelf lekker vindt. Zo slaagt elk avondmaal wel. Als ik een recept zie wat pas in een andere fase mag, dan legt mijn coach me uit waarom het voor de andere fase is en wat ik bijvoorbeeld weg kan laten, zodat ik het wel mag. PowerSlim heeft ook echt lekkere producten. Mijn favoriet is toch wel de hot chili minibites! Die zijn lekker voor tussendoor.

Natuurlijk zijn er wel eens dingen die ik mis. Bijvoorbeeld een lekker patatje of filet American. Maar dan herinner ik mezelf eraan dat ik zoveel dingen wèl mag eten en dan ben ik het ook weer gauw vergeten.

Een makkelijk leefstijl om vol te houden

Iedere maandag heb ik een afspraak met mijn coach, dan wil ik graag weer een stap richting mijn doel hebben gezet. Ik merk aan mezelf dat ik wel eens gefrustreerd kan raken als het een week niet is gelukt. Nu ik 25 kg ben vermagerd en bijna mijn doel heb bereikt, krijg ik een hoop complimenten en dat is hartstikke leuk. Ik ben blij dat ik er weer slank uit zie.

Ik wil andere PowerSlimmers eraan herinneren dat je niet moet nadenken over wat er niet mag, maar liever over wat wèl mag. Je mag namelijk best veel tijdens het PowerSlim programma. Er zijn ook heel veel producten gewoon in de supermarkt te verkrijgen. Zo is het eigenlijk een makkelijke en fijne leefstijl om vol te houden.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer