Winkelwagen
Terug

53 jaar

"Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

In het voorjaar van 2021 hoorde ik via een vriendin over het PS. food & lifestyle programma. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt dus las ik op hun website over hulp bij afvallen, (weer) gezond leven en de manier van coachen. Voor mij zelf was het op dat moment een brug te ver.

Er moest iets gebeuren!

Er volgde een lange, warme zomer.. Na mijn vakantie in september maakte ik voor mezelf de balans op. Ik kwam tot een conclusie: er moest iets gebeuren, zo kon ik niet doorgaan.

Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid. Vooral tijdens warme dagen had ik er last van. Elke beweging kostte extra kracht en ik raakte steeds sneller buiten adem. Dat maakte me zowel fysiek als mentaal enorm moe!

Vele pogingen tot afvallen heb ik in het verleden ondernomen. Van crashdiëten en vier keer per week sporten (vaak tegen mijn zin), tot de diëtiste en het afslankclubje in het dorp. Ik verloor door de jaren heen (bij elkaar opgeteld) meer dan 200 kg, maar dit kwam er dan ook dubbel en dik weer aan. Ik besefte me dat afvallen puur op wilskracht me wel lukte, maar dat dit voor de lange termijn niet voldoende was.

Juist dán wordt het stukje ‘lifestyle’ zo belangrijk! Ik besloot toch nog eens te googelen op PS. food & lifestyle. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en gelijk een afspraak gemaakt met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

De kennismaking

Ik had niet heel veel motivatie, maar tegelijkertijd wist ik ook dat ik in actie moest komen. Het was echt vijf voor twaalf! Na het oriënterende gesprek met mijn coach kwam ik met het starterspakket thuis, inclusief producten voor één week.

“Ik moet dit een kans geven, geen excuses meer!”

In het begin moest ik wennen aan de smaak van de producten en de grootte van de porties. Maar gaandeweg werd alles steeds lekkerder: broodproducten, pasta’s en tussendoortjes. Inmiddels ken ik mijn favorieten wel!

De resultaten van gezonde voeding

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Interesse en kennis op het gebied van voeding en de bereiding ervan had ik al, maar door het volgen van het PS. food & lifestyle programma kreeg ik er een andere kijk op. Ook het feit dat ik het zo interessant vond (en vind) droeg ertoe bij dat ik in gestaag tempo steeds dichter bij mijn doel kwam. De eindstreep van -50 kg kwam in zicht.

Inmiddels heb ik de finish bereikt en ben ik aan het stabiliseren. Afgelopen jaar heeft me rust gebracht op het gebied van eten en gewicht. Ik voel me zóveel lichter, niet alleen fysiek maar zeker ook mentaal!

Dit gun ik jou ook!

Als ik terugkijk kan ik niet anders dan concluderen dat het programma het dubbel en dwars waard is geweest. PS. food & lifestyle past bij me! Het is voor mij dé eyeopener geweest waar ik heel veel van heb geleerd.

Als je twijfelt, maar weet dat er voor jou ook iets drastisch moet veranderen op het gebied van voeding en leefstijl, zeg ik: DOEN! Gun jezelf deze kans en laat je door niets of niemand wijsmaken dat het te lastig is! Als het mij lukt (en velen anderen), dan lukt het jou ook!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer