Winkelwagen
Terug

32 jaar

"Ik zit weer lekker in mijn vel!"

Een aantal keer per jaar organiseren wij een fotoshoot om het geweldige resultaat van een aantal PS'ers vast te leggen. Deze keer werd Danique uitgenodigd! 

Op een bepaald moment was ik helemaal klaar met mijn gewicht en het vele eten. Ik had wel al eens geprobeerd om af te vallen, maar ik wilde nu echt mijn levensstijl aanpassen. Een vriendin had een paar jaar geleden het PS. food & lifestyle programma gevolgd. Toen ik een advertentie op Facebook voorbij zag komen besloot ik een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Maar voordat de fotoshoot begon, werd Danique nog even flink in de watten gelegd door de vistagiste.

Een vliegende start

Vanaf die dag ging het eigenlijk allemaal razend snel, na de eerste maand was ik al bijna 10 kg kwijt! De PS. food & lifestyle producten waren allemaal erg lekker en ik vond het daarom ook geen straf om bepaalde andere producten te moeten laten staan.

Haalbare doelen stellen

Ik ben ondertussen al 30 kg kwijt, zit weer lekker in mijn vel en voel me ook weer zelfverzekerd! De afgelopen maanden zijn er een hoop veranderingen in mijn leven geweest, waardoor het afvallen wat lastiger was en mijn gewicht stabiel is gebleven. Toch bleef ik elke week naar mijn coach gaan. We stelden kleine doelen die voor mij wel haalbaar waren. Ze liet mij ook inzien dat ik al een ontzettend goede prestatie had neergezet en dat ik ondanks deze onrustige periode, mijn gewicht gelijk was gebleven! Daardoor lukte het mij om vertrouwen in mezelf te houden.

Ik ben nog niet klaar en ga de komende tijd weer knallen! Elke week is het weer een feestje om producten uit te zoeken en nieuwe producten te proeven. Ik ben trots op mezelf en op het resultaat wat ik nu al heb behaald!

Kijk haar eens stralen! Wat een geweldig resultaat heb je al behaald Danique, om trots op te zijn.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer