Roel Brebels 41 jaar uit Bocholt

Ik zag dat PowerSlim werkte, dus ging er ook mee aan de slag*

Vorig jaar maart voelde ik me helemaal niet goed. Snel moe, geen energie en een laag zelfbeeld. Op een gegeven moment zag ik het allemaal niet meer zitten. Vanaf toen heb ik de klik in mijn hoofd gemaakt: ik moet en zal afvallen, 25 kg op zijn minst. 

Via mijn schoonbroer had ik al over het PowerSlim programma gehoord. Ik zag dat het werkte dus ik ging er ook mee aan de slag. Ik ben bij coach Isabelle terecht gekomen, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, ze gaf me een goede uitleg en ik besloot om eraan te gaan beginnen.

Al snel vlogen de eerste kilo’s eraf, en na een paar maanden was ik zo goed als al mijn kilo’s kwijt. Mijn zelfbeeld werd langzaam weer beter en ik had terug energie om te voetballen en tennissen. Sinds enkele maanden ben ik me zelfs aan het voorbereiden op een halve marathon. Ik kan u zeggen dat ik me beter voel dan ooit!

Zoveel maanden later voel ik me nog steeds heel goed. Ik kan nog steeds terug vallen op mijn coach Isabelle, wat ik zeer fijn vind. Ik heb niks anders dan lof.

Isabelle
Coach van Roel

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer