Winkelwagen
Terug

58 jaar

"Ik wilde geen hongergevoel en sporten vind ik niet leuk*"

Als ik voor mijn kledingkast stond, wist ik niet wat ik moest aantrekken. Alles zat te strak of kon niet meer dicht. Het gevolg van mijn bourgondische leefstijl. Ik kon 2 dingen doen: of een nieuwe garderobe aanschaffen of afvallen. Ik koos voor het laatste. 

Ik besloot me te gaan oriënteren hoe ik dit het beste kon doen. Minder gaan eten en daarnaast sporten leek me voor mij niet de juiste oplossing. Ik wilde geen hongergevoel hebben en sporten vind ik niet leuk. Tijdens mijn werk in de zorg heb ik al beweging genoeg. Het viel mij op dat een collega van mij met gemak veel afviel. Ook zag ik haar steeds lekkere dingen eten. Ze was erg enthousiast over het PS. food & lifestyle programma. In de eerste instantie zag ik het niet zo zitten, koolhydraatarm eten en dan ook nog met relatief duurdere producten. Echter werd ik steeds enthousiaster door het zien van mijn collega haar resultaten.

De recepten zijn lekker en makkelijk

Uiteindelijk waagde ik de sprong en begon ik met het PS. food & lifestyle programma bij Anneke, een coach bij mij in de buurt. Ik heb het geluk dat mijn man graag kookt en het programma ook zag zitten. Met behulp van het starterspakket, de fasekaarten en de weekmenu’s gingen we aan de slag

De recepten zijn lekker en makkelijk te maken en mijn man at hetzelfde als ik, alleen mijn maaltijden werden bereid met de PS. food & lifestyle producten. De zalm wraps, gecombineerd met zalm of carpaccio waren mijn favoriete gerecht als ik een avonddienst had. Als tussendoortjes genoot ik van de perenkoekjes en de fruitrepen. Eigenlijk vond ik werkelijk alle producten van PS. lekker, vanwege de talloze recepten, die te vinden zijn op de site en in de kookboeken. Zo aten we combinaties van groenten en andere ingrediënten die we normaal gesproken nooit zouden eten, maar die enorm lekker en voedzaam bleken te zijn. De spruitenovenschotel is toch echt wel mijn favoriet, nooit geweten dat spruiten zo lekker kunnen zijn. De fusilli met garnalen is ook een echte aanrader als je van pasta houdt.

Ik voel me veel energieker!

Inmiddels ben ik in 5 maanden tijd 14 kg afgevallen en pas ik weer in al mijn kleding, enkele kledingstukken zijn zelfs te groot geworden. Daarnaast heb ik geen last meer van mijn knieën. Ik voel me weer veel energieker en ben trots op mezelf dat ik de stap genomen heb!

Mijn leefwijze is veranderd doordat ik nu 6 keer per dag eet, waarvan 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Ook ben ik nu veel meer gaan wandelen. Ik eet nu voornamelijk producten uit de supermarkt. Vanaf fase 3 van het programma kan dat weer en word ik geadviseerd door mijn coach. Ze geeft me namelijk ook na het behalen van mijn doel nog een jaar lang nabegeleiding ven vertelt me precies welke producten verantwoord zijn. 

Het gevoel jezelf te moeten verantwoorden

Mijn grootste uitdaging tijdens het programma was toch wel dat je je in je omgeving vaak moet verantwoorden waarom je iets niet wil eten. “Je bent toch niet te dik, pak toch gewoon iets lekkers.” Ook was ik gewend om ‘s avonds een glas wijn te drinken, daar heb ik nu geen behoefte meer aan. 

Je staat er niet alleen voor

Ik had nooit gedacht dat koolhydraatarm eten zo lekker kon zijn en dat de persoonlijke begeleiding van een coach zo fijn is. Ook al moet je het zelf doen, je staat er niet alleen voor. De persoonlijke coaching en de wekelijkse weegmomenten voelden voor mij als een stok achter de deur. Ik kan met al mijn vragen bij mijn coach terecht. Nu ik mijn gewicht behaald heb, word ik zeker nog een jaar begeleid om op dit gewicht te blijven. Het is immers toch een andere leefstijl die je je gaat aanmeten. 

Verder was het voor mij ook belangrijk dat mijn partner achter het programma stond, voor hem was er natuurlijk ook verandering in het bereiden van de maaltijden, want hij was per slot van rekening de kok.

Ik hoop dat mijn verhaal jou helpt om ook die stap te kunnen (en durven) zetten. Het is een onwijs mooie investering in jezelf!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Mariëlle Pantus, 53 jaar "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sietske Gillebaard, 46 jaar "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer