Marieke Langenberg 37 jaar

Ik was het zo zat om me zo ellendig te voelen*

Ik zat al twee jaar in een burn-out en had al veel gedaan om mijn herstel te versnellen maar niks werkte voor mij. Ik was het zo zat om me zo ellendig te voelen en heel erg beperkt te zijn in de alledaagse dingen… Ik wilde nog harder aan mezelf werken en weer iets proberen wat ik nog niet had gedaan.

In mijn burn-out ben ik veel aangekomen door de stresshormonen. Ik at ook niet genoeg waardoor mijn lichaam alles ging opslaan wat ik binnenkreeg. Ik paste mijn kleren niet meer en ging van maat S naar L. Ik werd erg onzeker en zat totaal niet lekker in mijn vel.

Toen zag ik op Facebook een bericht voorbijkomen van een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Zij organiseerde een challenge en ik wilde dat heel graag proberen. Tijdens de challenge hadden we een groepsapp om elkaar te motiveren en mijn coach had ook een picknick en powerwalk georganiseerd, super motiverend en fijn om ervaringen uit te wisselen.

Het beviel zo goed, dat ik doorzette. Mijn valkuil vóór ik met PS. food & lifestyle startte was te weinig en onregelmatig eten. Tijdens het PS. food & lifestyle program waren er eigenlijk geen valkuilen! Mijn grootste eyeopener was dat ik een suikerverslaving had, ik kreeg onbewust veel suikers binnen. Zo deed ik bijvoorbeeld altijd twee scheppen suiker in mijn cappuccino. Mijn coach heeft mij geleerd bewustere en gezondere keuzes te maken. De suikers laat ik nu links liggen en ik eet regelmatiger en gezonder.

Ik zou iedereen die nog twijfelt willen aanraden: zet die knop om en go for it! Je gaat je zoveel beter voelen: het geeft veel voldoening om je doel te bereiken en het heeft mij ook veel zelfvertrouwen gegeven!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer