Carina Haarmans 36 jaar

Ik vond sporten gewoonweg niet leuk*

Hallo, mijn naam is Carina en ik ben 36 jaar. Ik ben schoonheidsspecialiste en make-up artist. Toen ik mijn salon opende, voelde ik dat mijn lichaam mij niet kon helpen met het mijn werk en de werktijden. Ik voelde me niet mooi en moe.

Dit gevoel begon in 2017. Na de geboorte van mijn zoon, kreeg ik een postnatale depressie. Hierdoor werd ik 10 kilo zwaarder. Dezelfde kilo’s die ik na de geboorte juist was kwijt geraakt. Een aantal jaar voelde ik me niet gemotiveerd, onzeker en niet gelukkig. Met Sinterklaas van 2020 merkte ik dat de knop om moest. Ik ging naar een diëtiste en naar de sportschool, maar dit werkte alleen de eerste maand. Ik vond het moeilijk om de motivatie te behouden om vaak te sporten. Ik vond sporten gewoonweg niet leuk.

Zoveel lekkere producten én om de 3 uur eten?

Mijn buurvrouw Mariette vertelde me over het PowerSlim programma. Ze is zelf coach en vertelde me, dat ze me met een uitgebalanceerd dieet kon helpen en dat ik met gemak mijn doel zou kunnen bereiken. Eigenlijk geloofde ik dit niet echt. Ik dacht dat het onmogelijk was om mijn doel te bereiken met producten zoals brood, chocolade, pasta, rijst en pannenkoeken én om de 3 uur te eten.

Binnen 5 maanden ging ik van 72.3kg naar 60kg. Het idee was om 12 kilo af te vallen in 4 maanden, maar soms wilde ik een patatje eten of iets anders wat buiten het dieet viel. Daarom duurde het langer om mijn doel te bereiken. Telkens als ik weer dingen at, die buiten het dieet vielen, wist mijn coach me te motiveren om naar de positieve kant van die week te kijken. Soms viel ik niet af, maar mijn spier- en vetpercentage werden wel elke week beter.

Ik daag je uit de eerste stap te zetten!

Ik heb echt genoten van mijn ervaring met PowerSlim omdat ik de meeste maaltijden en snacks lekker vond. Ik heb nooit trek gehad en als de drang om te eten kwam, had ik altijd verschillende opties achter de hand. Toen mijn menstruatie kwam, zei ik tegen Mariette: "Ik moet chocolade eten!" en dan kwam ze met een lekker alternatief. Mariette is iemand die ook de uitdagingen kent van moeder zijn en alle verantwoordelijkheden van het sociale en gezinsleven. Ze kon mij dan ook altijd van de juiste tips en adviezen voorzien.

Ik weet nu dat het me ook gaat lukken om mijn doel te behouden, omdat ik goede begeleiding heb. Als er iets misgaat, dan herpak ik mezelf weer en mijn coach zal me altijd motiveren om me weer verder te helpen.

Als je net als ik dacht dat het je nooit meer ging lukken, dan daag ik je uit om die eerste stap te zetten. Kijk in de spiegel en je zult zien, dat je mooier bent dan dat je zelf denkt dat je bent!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer