Winkelwagen
Terug

48 jaar

"Ik vond het moeilijk om naar mezelf te kijken*"

Ik had op privégebied een moeilijk jaar achter de rug en om de emotionele pijn niet te voelen, ging ik overeten. Pijn in mijn buik was beter dan de andere pijn. De kilo’s vlogen er aan en kreeg ik er met geen mogelijkheid meer af.

Alles tegelijk aan willen pakken werkt niet. Dus besloot ik om eerst emotioneel weer een en ander op de rit te krijgen. Tot ik op een gegeven moment écht klaar was met mijn gewicht. Ik vond het niet leuk meer om te winkelen en kon moeilijk naar mezelf kijken.

De 100 kwam in zicht

In het verleden was ik al eens 50 kilo afgevallen, maar nu lukte niets. De gevreesde 100, waar ik ooit al overheen zat, kwam weer in zicht. Iets wat ik totaal niet wilde. Er moest iets drastisch anders.

Voordat ik het wist had ik een afspraak met een PS. coach gemaakt. Gewoonweg omdat ik nieuwsgierig was naar het PS. food & lifestyle programma. Zou dit wel voor mij werken?

Wat gaat dit makkelijk!

Ik was bang dat ik het nooit vol zou houden en dus was mijn doel in eerste instantie: 10 kilo eraf. Geen grote uitdagingen, maar kleine stapjes.

In het begin had ik wel wat ‘afkickverschijnselen’ van de suiker en voelde ik me af en toe moe. Maar eenmaal op gang was het super makkelijk vol te houden! Met zes eetmomenten op een dag had ik geen honger, en ik vond alles heel lekker! Het verbaasde me elke keer weer hoe lekker ik kon eten. Makkelijke recepten en niet te lang in de keuken.  En mijn grootste valkuil: snaaien, leerde ik heel snel af.

Ik vond het ook een feestje om naar mijn PS. food & lifestyle coach te gaan. In eerste instantie omdat het resultaat super was. Ook omdat de begeleiding uitstekend was. Ik kreeg goede adviezen, ze hielp me met weekmenu’s en was echt een luisterend oor. Eigenlijk alles wat ik nodig had om het vol te houden

Afvallen: ‘the story of my life’

Voor mijn vakantie was ik de 10 kilo al kwijt. Ook in de vakantie had ik geen enkele moeite om mijn koolhydraatarme eetpatroon vol te houden, en bleef ik gelijk in gewicht. Omdat het zo makkelijk ging, besloten we om nog even door te gaan. Vijf maanden na mijn start was ik 17,6 kilo kwijt.

Ik hoop nu eindelijk dat het me lukt om op gewicht te blijven. Want afvallen was de afgelopen 10 jaar wel ‘the story of my life’. Ik ben daarom ook erg benieuwd naar de volgende fase voor gewichtsbehoud. Maar ik heb hele goede hoop. Mijn coach blijft me nog een jaar lang nabegeleiding geven zodat ik ook leer hoe ik met een koolhydraatarm eetpatroon mijn gewicht kan behouden.

Ik kan iedereen PS. food & lifestyle aanraden! Op een verantwoorde manier je doel bereiken, gemakkelijk vol te houden en heel leerzaam.

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 45 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer