Loraine Loos 28 jaar uit Kalmthout

Ik paste mijn trouwkleed niet meer*

Ik ben Loraine en 28 jaar. Twee jaar lang heb ik gezocht naar de oorzaak waarom het mij niet lukte af te vallen. Totdat bleek dat mijn schildklier te traag werkt.

Op tijd in mijn trouwkleed

Na veel diëten geprobeerd te hebben was is de moed kwijt geraakt tot ik Anja van Body-update, mijn PowerSlim coach, tegen kwam. Op hoop van zegen besloot ik bij haar het PowerSlim programma te gaan volgen, omdat ik hoopte dat er eindelijk toch iets wél ging lukken. De combinatie van PowerSlim en E-fit zorgde ervoor dat ik toch mijn doel wist te bereiken! Ze stond me niet alleen bij met advies rondom sporten en een gezond eetpatroon, maar zorgde er ook voor dat ik de moed niet kwijtraakte en balanceerde tussen de ups & downs. Op drie maanden tijd raakte ik 10 à 12 kg een heel wat centimeters kwijt.

Toen tijdens de corona pandemie mijn coach dicht moest, viel ik weer een beetje terug in mijn oude gewoontes. Ik zou gaan trouwen, maar paste niet meer in mijn trouwjurk die ik twee jaar geleden op maat had laten maken! Ik startte terug voor twee maanden met PowerSlim en mijn trouwe coach heeft me gemotiveerd en geholpen om op tijd terug in mijn trouwkleed te geraken. Wat ook gelukt is! Uiteindelijk ben ik 26 juni ’21 gelukkig getrouwd. Lekker in mijn vel en zelfverzekerd in mijn kleed.

Je kunt gewoon blijven eten

Het fijne aan PowerSlim vind ik dat je gewoon alles kunt blijven eten. Je kan hiermee perfect op restaurant kunt gaan, afspreken met vriendinnen of op vakantie. Mijn favoriete snacks tijdens het PowerSlim programma waren de crispy karamel reep en melkchocolade chunk.

Ik neem nog steeds wel eens de tussendoortjes van PowerSlim om in balans te blijven.

Graag zou ik PowerSlim en Anja willen bedanken die ervoor zorgden dat ik een zorgeloze trouwdag had en ik eindelijk goed in mijn vel zit! Én dat ook zo ga houden.

Anja
Coach van Loraine

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer