39 jaar

Ik onderneem nu veel meer!*

In maart 2018 besloot ik om te gaan vermageren. Met een eigen bedrijf en 3 opgroeiende jongens had ik het zo druk. Ik merkte dat ik steeds meer last kreeg van mijn bekken en van mijn spieren.

Ik heb een dubbelzijdige klompvoet, tijdens mijn zwangerschappen had ik last van bekkeninstabiliteit. 3,5 jaar geleden ben ik  geopereerd aan een heupafwijking. Hierdoor heb ik 3 breuken in mijn bekken. Dat betekent dat mijn spieren extra werk moeten doen. Extra kilo’s helpen dan niet mee.

Vol goede moed stapte ik binnen bij een PowerSlim center bij mij in de buurt om te horen wat PowerSlim precies inhield. Na de intake wilde ik meteen starten en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Mijn proces begon voortvarend, na 3 weken was ik de eerste 5 kilo al kwijt. En de weegschaal bleef gestaag omlaag gaan. De ene keer wat meer, de andere keer wat minder. Maar met uitleg van mijn coach kon ik daarmee goed omgaan. Al snel kwam ik erachter dat een mindere week niet erg is. De week daarop was er dan eigenlijk altijd wel een prima resultaat.

Zo gingen we naar het voorjaar met alle feestdagen en naar de (lange en warme) zomer met de vakantieperiode. Met de handvatten die ik gekregen heb van mijn coach kon ik alle verleidingen goed weerstaan. We zijn heerlijk weggeweest met onze eigen boot en in die drie weken ben ik ook gewoon afgevallen.

Wat nog belangrijker is; ik kan nu  veel meer ondernemen! Voorheen was een uur lopen eigenlijk al te veel en dan had ik er daarna nog dagen pijn van. Nu gingen we met de jongens een hele dag naar een beurs; veel lopen dus en aan het eind van de dag had ik nog geen last. Ik loop beter, meer rechtop en mijn spieren zijn sterker. En dat komt mede door de eiwitrijke producten van PowerSlim. Mijn fysiotherapeut merkt ook duidelijk verschil.

Het allerbelangrijkste voor mij is het gegeven dat ik weer heel goed in mijn vel zit. Door mijn lagere gewicht beweeg ik veel gemakkelijker. Vroeger was ‘trap lopen’ een opgave – nu ben ik boven of beneden voor ik het weet. Ik geniet ervan hoe goed ik me voel en hoe goed ik eruit zie!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer