Winkelwagen
Terug

41 jaar uit Oisterwijk

"Ik merkte al snel resultaat!*"

Kijk haar eens stralen! Brenda werd samen met haar coach uitgenodigd om op het hoofdkantoor langs te komen voor een fotoshoot om haar behaalde resultaat vast te leggen.

"In het verleden heb ik al verschillende diëten geprobeerd maar zonder al te veel resultaat. Via een vriendin hoorde ik over het PS. food & lifestyle programma. Ik was benieuwd en maakte een afspraak met een coach bij mij in de buurt. Na een gratis kennismakingsgesprek en de lichaamsanalyse heb ik de knoop doorgehakt: ik ga starten!"

Doelen stellen

"Samen met mijn coach heb ik doelen gesteld en gekeken wat een mooi streefgewicht zou zijn. Ik ben vervolgens direct begonnen met het starterspakket. Dit was voor mij een goede manier om kennis te maken met verschillende producten. In de sportschool zal je mij niet snel vinden, dus besloot ik om dagelijks minimaal 10.000 stappen te zetten, om toch aan mijn beweging te komen."

Een nieuw voedingspatroon

"Doordat ik tijdens het PS. food & lifestyle programma 6x per dag mocht eten (3 maaltijden en 3 tussendoortjes) kon ik het makkelijk volhouden. Ik was verbaasd over hoeveel en hoe lekker ik mocht eten. Ik vond natuurlijk niet alle producten lekker, maar het assortiment is groot dus er is genoeg variatie. Elke week kwam ik bij Tiny voor het weegmoment en adviezen. Ik merkte al snel resultaat!"

"Doordat ik elke week bij mijn coach langs kwam en zag het resultaat zag, bleef ik gemotiveerd om door te zetten."

"Toen de zomervakantie steeds dichter bij kwam vond ik dat toch heel spannend. Mijn coach bleef zeggen dat het allemaal goed zou komen en dat ik er vertrouwen in moest hebben. Ze had inderdaad gelijk en het lukte om in balans te blijven."

Brenda haar trotse coach ging ook nog even mee op de foto!

Het is me gelukt!

"Na 4 maanden heb ik mijn streefgewicht behaald, -10 kg. Omdat het zo goed ging, ben ik nog doorgegaan en inmiddels staat de teller op -12,5 kg. Belangrijk voor de toekomst is het bereikte resultaat ook echt te behouden. Ik kom nu om de week bij mijn coach en dit gaan we uiteindelijk verder afbouwen."

"Ik ben super trots om jullie het resultaat te tonen. Ik hoop met mijn verhaal en de foto’s anderen te inspireren en motiveren om de stap te zetten naar een beter en gezonder leven."

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar "Na de zomervakantie zat ik niet goed in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer