Winkelwagen
Terug

63 jaar

"Ik leerde alles over een gezonde levensstijl!*"

Na jaren worstelen met mijn gewicht, kwam ik op een keerpunt. Ik besefte me dat ik serieus een methode moest vinden om mijn lijf weer fit en gezond te krijgen. Een tijd geleden was een collega succesvol afgevallen met het PS. food & lifestyle programma, dat is altijd in mijn hoofd blijven zitten.

Mijn voornaamste drive was mijn gezondheid, het gewicht zat me letterlijk in de weg. Zo belemmerde mijn gewicht ook het bewegen. Ik fiets namelijk graag, maar dat werd moeilijk. Ik werk in de ouderenzorg, dus ik moet veel lopen en bukken. Halverwege mijn dienst was ik vaak al uitgeblust, dat moest anders!

Eind september 2021 ging de knop om. Ik zocht een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt en heb direct een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De eerste stap is gezet!

Gespannen maar vol verwachting heb ik kennis gemaakt met mijn fantastische coach. Het voelde goed en ik had vertrouwen in haar. Dat is, als je het mij vraagt, wel iets wat je absoluut nodig hebt. Het is toch best wel persoonlijk en je voelt je heel kwetsbaar omdat het je zelf niet lukt om de strijd tegen de kilo’s aan te gaan.

Tijdens het kennismakingsgesprek heeft mijn coach me alles uitgelegd over het programma en de begeleiding. Eigenlijk was ik al meteen enthousiast! Ik wilde direct beginnen, maar i.v.m. de medicatie die ik gebruik, wilde mijn coach dat ik het eerst even zou overleggen met mijn huisarts. De huisarts was zeer positief en zei: ‘’ga ervoor’’. Dit voelde heel goed, ik was er helemaal klaar voor!

Een nieuw voedingspatroon

Vol enthousiasme startte ik met het PS. food & lifestyle programma. Alles was kant en klaar per dag afgepast. Dus ik hoefde in principe niets zelf te verzinnen, dat vond ik heerlijk. Al vond ik zeker niet alles even lekker. Zo was het brood voor mij niet te doen. Ik ben een liefhebber van goed, vers brood. Dus na de eerste week gaf ik meteen aan dat ik het prima te doen vond, maar dat het brood echt niet mijn ding was. Gelukkig was dat geen probleem, aangezien er genoeg alternatieven zijn.

Al snel kwam ik met behulp van mijn coach in een voedingspatroon dat voor mij persoonlijk goed haalbaar was. Aangezien ik een zoetekauw ben, zijn de tussendoortjes voor mij ideaal, genoeg keuze en zeer smakelijk. Mijn valkuil is terugvallen in het eten van vele zoetigheden, maar met de heerlijke repen en koeken van PS. food & lifestyle had ik daar gelukkig geen last van.

“De combinatie van het programma en de deskundige begeleiding was voor mij een gouden formule!”

Geweldige begeleiding met resultaat!

Nu ik op een voor mij goed gewicht ben kan ik weer makkelijker mijn werk doen, ik ben veel fitter. Ik had een hekel aan wandelen mede door mijn gewicht, inmiddels heb ik zelfs wandelschoenen gekocht en vind ik het heerlijk om te wandelen.

Ik ga nog wekelijks langs bij mijn coach, iedere keer leer ik weer iets over voeding en gezondheid. Zo heb ik geleerd mijn voeding in balans te houden: genoeg eiwitten, goed drinken en zeker geen maaltijd overslaan. Ik weet zeker dat ik zonder mijn coach niet zover zou zijn gekomen. Ik had best wel momenten dat het even niet zo goed ging, maar mijn coach wist mij altijd weer te motiveren om verder te gaan.

Ik ben onwijs blij dat ik een gezond gewicht heb, ik voel me energiek en fit. Dus voor mensen die op een gezonde en lekkere manier willen afvallen kan ik het PS. food & lifestyle programma van harte aanbevelen. De steun van een coach was voor mij zeer belangrijk: een gouden formule!

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer