Winkelwagen
Terug

32 jaar uit Maldegem

"Ik kreeg weer structuur en balans in mijn dag*"

De eerste kennismaking met PS. food & lifestyle

Ik denk dat het ondertussen ongeveer 4 jaar geleden is dat ik voor het eerst ben gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik verloor 15 kg en ben toen gaan stabiliseren. Ik heb dit gewicht lang kunnen behouden, maar tijdens mijn zwangerschap ben ik tussen de 18 à 20 kg aangekomen.

De perfecte timing

Toen mijn zoontje bijna 1 was, wilde ik echt iets nieuws proberen om mijn huidige routine te doorbreken. De motivatie was er opnieuw. Door de rush in het dagelijkse leven vergeet je jezelf soms eens. Ik koos opnieuw voor PS. food & lifestyle omdat ik eerder zo’n goede ervaringen had: de persoonlijke aanpak van mijn coach, lekkere producten en niet te vergeten het resultaat dat ik behaalde.

Ik kreeg van mijn coach de opportuniteit om met het Re-boost programma aan de slag te gaan. Het uittesten van het pakket kwam op een juist moment in mijn leven. Ik sta gelukkig in het leven, maar ik voelde mij zeker niet fit en energiek. Ook was ik nog niet terecht gekomen op mijn startgewicht van vóór mijn zwangerschap. Zonder te twijfelen nam ik de beslissing om toe te zeggen en het Re-boost programma een kans te geven.

Het Re-boost programma

Door de dagdoosjes uit het pakket kreeg ik weer structuur en balans in mijn dag. Ik heb genoten van eenvoudige en lekkere recepten. Na ieder maaltijd voelde ik me verzadigd. Ik vond het Re-boost programma perfect te volgen, ook met mijn drukke levensstijl (fulltime werk en een jong gezin).

Ik ben op 14 dagen maar liefst 4 kg verloren, zonder intensief te sporten (slechts 1x in de week zwemmen). Ik ben gestart met een het gewicht van een goede 74 kg. Na het programma 14 dagen strikt gevolgd te hebben kwam ik uit op 70 kg.

Hoe ben je na het Re-boost pakket weer verder gegaan?

Ik ben zeer blij dat ik de kans kreeg om het Re-boost programma te volgen. Het was een duwtje in de juiste richting die ik na een hectische periode, op vlak van gezin en werk, nodig had. We zijn er nog niet, maar waar een wil is, is een weg. Ik voel me alleszins al veel energieker. 

Ik ben inmiddels overgeschakeld naar het gewone PS. food & lifestyle programma en probeer wekelijks mijn weegmomentjes in te plannen. Mijn bekomen resultaat wil ik zeker behouden en we blijven resultaatsgericht verder gaan.

Mijn tip voor jou

Het Re-boost programma is een geweldige manier om opnieuw gemotiveerd te raken en je op zeer korte termijn energieker te voelen. Starten is makkelijk en vandaag is daar een goede dag voor.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer