Marjolein Hulsebos 56 jaar

Ik kan het bijna niet geloven!*

PowerSlimmer in the picture

Marjolein en haar twee coaches staan op een donderdagmorgen bij ons op de stoep. Marjolein is gekozen tot PowerSlimmer in the picture en wint een fotoshoot. Vol enthousiasme lopen ze mee naar binnen, ze hebben er zin in. En wij ook!

Marjolein: “Als baby mollig, als kind stevig, als tiener flink en als volwassene (te) dik. Tijdens die laatste periode, die uiteraard het langste duurde, was ik altijd aan het jojoën met als resultaat iedere keer weer wat meer kilo's erbij. Maar ik leidde, en nog steeds, een gelukkig leven met mijn man en zoon. Heerlijke vakanties, skiën, fietsen, tennissen, wandelen in de bergen, ik deed het allemaal met een glimlach. De laatste jaren ging het alleen steeds moeizamer. Er moest nu iets gebeuren. Ook toen ik op de weegschaal ging staan schrok ik, 120 kg HELP!

Wekelijkse coaching

In april 2020 zag ik een advertentie van een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Een koolhydraatarm en eiwitrijk programma. Ik dacht eerst, dat is niets voor mij, maar ik heb doorgezet en het bleek juist helemaal iets voor mij te zijn!

Na een eerste persoonlijk gesprek met mijn coach, ging het gelijk geweldig. Wij voelden elkaar goed aan en week na week was er resultaat. Ik kon niet geloven dat het zo makkelijk was vol te houden en de kilo’s er af vlogen. Ik hield me er trouwens heel strikt aan. Wekelijks kwam ik bij mijn coach en samen namen we de week door. Zij was zo nodig nog blijer dan ik en overtuigde mij dat ik nog meer kon afvallen, zodat ook mijn BMI een gezond gewicht zou aangeven. Bij -25 kilo was ik al best tevreden, maar ik ben zo blij dat ik ben doorgegaan. Ik vond de wekelijkse afspraak erg prettig. 1 op 1, geen gedoe maar een goed gesprek!

PowerSlimmer in the picture Marjolein 1

We starten in de visagie. Marjolein gaat zitten en vertelt ons over haar PowerSlim avontuur en favoriete producten.

“Er zijn zoveel producten, ik vond bijna alles lekker! Maar heb een voorkeur voor de zoete tussendoortjes. De caramel crispy bar is nog steeds mijn favoriet!

Ik ben superblij en trots

Nu ben ik 43 kilo lichter, weeg ik 77 kilo en dat in 7 maanden tijd! Ik kan het haast niet geloven, maar ben superblij en trots op mijzelf dat het eindelijk gelukt is! Ik kom nu iedere drie weken bij mijn coach om bij te praten en te wegen. Zij geeft me nog steeds veel tips om in balans te blijven en welke 'gewone' producten ik het beste kan gebruiken. Dat is erg fijn en geeft mij de stimulans om mijn gezonde eetpatroon door te zetten! Ik eet echt weer alles, maar nu met mate en dat is heel goed vol te houden.

Ik voel me zoveel beter in mijn vel nu. Ik tennis veel makkelijker, wandel veel, pak de trap, fiets naar het werk. Mijn leven was al mooi, maar nu nog mooier!

PowerSlimmer in the picture Marjolein 2

Wat mooi om je zo positief en vrolijk in het leven te zien staan, Marjolein. Jouw prachtige eindresultaat leggen we vast met mooie foto’s. En het kan natuurlijk niet anders dan dat ook die stralend zijn!  

Marjolein’s tip

“Mijn tip voor anderen: dit is voor mij het eerste programma dat echt werkt. Ga ervoor en houd je aan de richtlijnen. Zie het als een verandering van levensstijl en niet als een dieet. Het is heel goed vol te houden en het resultaat is geweldig!”

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer