50 jaar

Ik heb weer energie en zelfvertrouwen!*

Hallo, ik ben Esther, 45 jaar, moeder van 2 kinderen en werkzaam in de zorg. Na veel pogingen en mislukkingen met betrekking tot vermageren ben ik via een collega in aanraking gekomen met PowerSlim. Zij heeft me verteld over het programma en ik werd steeds enthousiaster. Het feit dat ik vrij normaal met mijn gezin mee kon eten sprak mij erg aan.

In april 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt voor een informatief gesprek bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Daar werd het programma uitgelegd en ik vertrok met het starterspakket in de hand richting huis. Thuis alles eens goed doorgelezen, de producten bekeken en ik zag het helemaal zitten om de volgende dag te beginnen. Wat veel keuze in producten was er. Ik vond niet alles even lekker uit het starterspakket, maar het was goed vol te houden en ik heb geen honger gehad omdat je 6x per dag een eetmoment hebt.

Na een week weer een afspraak en het moment van de weegschaal..... twee kilo vermagerd in één week! Het vermageren ging zo goed dat de eerste 5 kilo er na 4 weken al af was. Dat was de stimulans om verder te gaan. De ene week vermagerde ik meer dan de andere week maar het was eraf!!! Met de goede en enthousiaste begeleiding van mijn coaches is het me gelukt om 30 kilo af te vallen en ik voel me super goed. Ik heb weer meer energie en zelfvertrouwen en geen lichamelijke klachten meer (knieën en heupen).

Ik zit nu in de opbouwfase naar een normaal voedingspatroon met minder PowerSlim producten per dag en dat gaat goed. Natuurlijk zal ik altijd moeten blijven letten op wat ik eet, maar het gaat me zeker lukken om het zo te houden. Als ik het even niet meer weet, de motivatie weg is of wanneer ik een vraag heb kan ik altijd een berichtje sturen. Vaak heb ik al heel snel antwoord, zelfs in het weekend! 

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer