Winkelwagen
Terug

43 jaar uit Ruiselede

"Ik heb geleerd om te genieten van iets lekkers* "

PowerSlimmer in the picture

PowerSlimmer Miranda komt samen met haar man naar het PowerSlim hoofdkantoor gereden. We kozen haar namelijk tot één van de PowerSlimmers in the picture, waarmee ze een make-over bij een visagiste en fotoshoot won. En zeg nou zelf, wat een prachtige verschijning staat er op de foto! 

Miranda: “Mijn verhaal is lichtjes anders dan de meeste verhalen die ik hier online lees. De strijd tussen de kilo’s en mezelf is al tijd geleden begonnen en een heel stuk gegaan zonder PowerSlim. 7 januari 2019 is voor mij een kantelmoment geweest met een gewicht van 98,5 op de weegschaal thuis. Al de moeite die ik in het verleden al had gedaan om af te vallen was terug weg als sneeuw voor de zon. Nu, 2 jaar later, weeg ik op de thuisschaal 68,2 en ga ik starten aan de fase 2A van PowerSlim.

PowerSlim is voor mij de laatste loodjes geweest omdat het niet snel genoeg meer ging naar mijn zin en die buik maar niet leek te willen wijken. In november 2020 ben ik gestart met het PowerSlim programma. Mijn weegschaal thuis stond toen op 78,8. Ik ben nu op een punt waarbij ik het slankste ben dat ik al ooit was met een volwassen lichaam. Ik ben iemand die bepaalde stukken kledij maar niet kan weggooien waardoor ik nu dus de lievelingsjurk van op mijn 16e verjaardag weer aan kan. Het is echt een gelukzalig gevoel het moment dat je het aantrekt en beseft dat het beter zit dan toen.”

Ik heb geleerd te genieten

“Het regent echt complimentjes en sommige zal ik mijn leven lang herinneren." Het is de combinatie van die dingen die me overtuigen dat het dit keer een definitieve ommezwaai is.

Neen ik ben helaas nog steeds niet van mijn snoepverslaving verlost, maar het is wel zo dat producten die ik vroeger niet als zoet ervaarde nu wel zo proeven. Voorheen zou ik nooit ongezoete yoghurt gegeten hebben zonder het nodige bekkenwerk, nu eet ik sojayoghurt ongezoet en het smaakt me heerlijk. En ik weet dat ik in de toekomst ook nog wel eens verleid zal worden door heerlijke chocolade en mijn hand in de zak M&M’s zal verdwijnen, maar ik heb wel geleerd dit niet elke dag te doen en als het gebeurt er van te genieten.

De grootste verandering is voor mij mijn buik. Neen die is niet plots heel strak en plat, dat niet (strak na 5 kinderen, op 41 jaar en 30 kilo gewichtsverlies is helaas een utopie), maar met de juiste kledij lijkt het wel zo. Maar de grootste win zit in mijn energie. Ik ben niet meer dagelijks moe, ik ben niet meer te lui om zelf naar de kelder te lopen om daar een fles water te pakken. Als ik boven merk dat ik iets vergeten ben, dan is het geen zucht maar gewoon omkeren en die trap weer op en af en dat zonder hijgend en puffend rood-aangelopen gezicht.”

Handige en lekkere producten

“Het grote pluspunt voor mij aan PowerSlim zijn de producten die per portie verpakt zijn. Ik vind het gewoon superhandig de verpakking de hoeveelheid bevat die je mag opeten. Ook de vele ready-to-go snacks vond ik ideaal. Want die kilo’s zitten voor mij toch echt wel verscholen in de snelle hap op een hongermoment. Mijn favoriete product is dan ook de ready-to-go vanille pudding of één van de ready-to-go smoothies. Ze zijn heel fijn om ergens mee naar toe te nemen. Daarnaast ben ik gek op chocolade, maar gelukkig heeft het PowerSlim gamma ook daar genoeg vervangers voor.

Ook heb ik geleerd om de etiketten beter te bekijken en niet zomaar de woorden ‘light’ te geloven, want soms is de niet lightversie zelfs de betere optie. Ondertussen ben ik ook al heel wat gaan bijlezen om een haalbare definitieve gezonde eetgewoonte eigen te maken. Want gewicht verliezen vind ik niet de moeilijkheid, het is even echt heel strikt aan de regels houden en dan gaat het wel, voor mij komt de moeilijkheid er nu aan, de heropbouw van de voeding. Ik ben er nog niet helemaal uit maar ik denk dat ik voor altijd wel af en toe een

PowerSlim fase 1A zal inbouwen, om zo dat gewicht te behouden en toch eens een steak friet te kunnen eten met heerlijke peperroomsaus.

Samengevat: ik voel me super en volgens de complimenten die ik krijg straal ik dat ook uit!”

Zeker weten Miranda, we zien een stralende vrouw voor onze camera staan. Je mag ontzettend trots zijn op jezelf en we hebben er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken om je gezonde eetpatroon door te zetten! 

Wendy
Coach van Miranda

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer