Winkelwagen
Terug

55 jaar

"Ik heb geen eetbuien meer!*"

Wat ben ik blij dat ik vorig jaar ben begonnen met het PS. food & lifestyle programma!

Ik heb in het verleden veel diëten gevolgd en kon door mijn actieve leefstijl mijn gewicht redelijk onder controle houden. Maar het bleef altijd een opgave en ik verviel regelmatig weer in het oude patroon.

Ik voelde me lusteloos

Na een operatie en aansluitend een lang revalidatietraject – met niet sporten en alleen maar lekkere trek - vlogen de kilo’s er ongemerkt weer aan. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, was moe en lusteloos en had constant trek in zoetigheid.

Mijn schoonheidsspecialiste is ook PS. food & lifestyle coach. En dus was ik al een beetje bekend met het programma. Toen in het voorjaar de maat vol was, heb ik haar geappt dat ik graag wilde beginnen.

Verantwoord afvallen

Tijdens het intakegesprek schrok ik van wat er in die maanden aan kilo’s en vet was bijgekomen. Er was dus duidelijk werk aan de winkel. Mijn voornemen was wel dat ik verantwoord wilde afvallen,  zonder extreem te sporten. Dus dat ik ook zonder sporten stabiel blijf en geen schuldgevoel heb.

Mee eten met het gezin

Ik startte met PS. food & lifestyle en dat beviel me super goed. De producten zijn zo lekker en je hebt totaal niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Om het makkelijk te maken, start je met een starterspakket maar daarna ga je zelf aan de slag. Uiteraard onder begeleiding van een fijne coach.

Het is ook heel makkelijk te combineren met een druk gezin en een drukke baan. Dus geen aparte maaltijden koken, je eet gewoon mee. Je kunt ook gerust een keer uiteten en hiervoor je coach raadplegen. 

Het is belangrijk dat je bewust wordt van wat je eet. De heerlijke recepten afgestemd op de verschillende fases, zijn zo lekker en zo gemakkelijk klaar te maken. Ik eet nu zoveel meer gevarieerd en heb geen honger. Het is inderdaad een nieuwe lifestyle geworden!

Geen eetbuien meer

Door de regelmatige en fijne begeleiding van mijn PS. food & lifestyle coach heb ik mijn streefgewicht van 78 kilo snel en met gemak gehaald. Daarna is het bijgesteld naar 75 kilo en bij 72 kilo zijn we gaan stabiliseren.

Mijn spiermassa is toegenomen en ik ben ruim 12 kilo puur vet kwijtgeraakt. Ik ben stabiel, strak en het allerbelangrijkste; ik heb geen vreetbuien meer. Ik voel me super goed en kan het iedereen aanraden!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 45 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer