29 jaar

Ik had nooit gedacht dit zo snel te bereiken*

In september kwam ik tot de conclusie dat er toch wel erg veel coronakilo’s bij waren gekomen. Ik besloot om bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt aan te kloppen om een plan van aanpak te maken om van die overtollige kilo’s af te raken. Samen hebben we besproken dat ik zou komen sporten en zou starten met het PowerSlim programma.

Mijn eerste weegmoment op 18 september gaf 102,6 kg aan en mijn vetpercentage en -massa was veel te hoog. Een mooie stimulans om te starten dus! De afgelopen weken had ik wekelijks een consult met mijn PowerSlim coach, waar we de voortgang bespraken en het getal op de weegschaal bekeken. Ook nam ik steeds weer de PowerSlim producten voor de volgende week mee naar huis. Mijn doel was om qua gewicht ieder geval onder de 90 kilo te raken.

Het fijne aan het PowerSlim programma vind ik dat je 5 à 6 keer per dag (om de 2-2,5 uur) een eetmoment hebt. Je hebt dus absoluut geen honger gedurende de week. ’s Ochtends ontbijt ik met magere platte kaas en de heerlijke muesli van PowerSlim, voor tussendoor zijn er lekkere repen en sapjes, lunchen met crackers en voor het diner mag je heel veel soorten groenten en vlees eten! Ondertussen sport ik ook 3x per week (in de sportschool).

Mijn weegmoment op 13 november gaf een prachtige 89,1 kg aan, het doel om onder de 90 kilo te komen is dus binnen twee maanden al bereikt! Ik had nooit gedacht dit doel zo snel te bereiken maar door de combinatie van PowerSlim, sporten en de fijne begeleiding van mijn coach is het gewoon gelukt! We zijn nu bezig met het langzaam afbouwen van de PowerSlim producten en om te schakelen naar bewuste supermarktproducten waardoor ik op gewicht kan blijven. De eetmomenten blijf ik nog aanhouden en ook blijf ik sporten. Want hoewel de vetmassa flink is gedaald, gaan we nu flink werken aan de spiermassa.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer