62 jaar

Ik ga gewoon uit eten, maar weet nu waar ik op moet letten*

Het jaar 2018 was voor mij geen prettig jaar. Diverse nare gebeurtenissen kwamen op mijn pad. Ik werd er somber van en zocht troost in gemakkelijk (vet en zoet) eten. Ik liet het een paar maanden gebeuren en besloot toen om mezelf terug te vinden. Ik zocht en vond hulp om de nare gebeurtenissen te aanvaarden en ging weer een beetje van het leven te houden.

Het gemakseten had zijn sporen nagelaten. Begin 2019 besloot ik om ook mijn overgewicht te gaan aanpakken. Ik volgde PowerSlim al een tijdje en gelukkig zit er in mijn woonplaats een PowerSlim coach.

Begin maart was ik er voor het eerst en inmiddels ben ik ruim 10 kilo lichter en bijna op mijn streefgewicht. Maar het liefste zou ik nog een paar kilo afvallen om wat ‘reserve’ op te bouwen.

Het fijne aan PowerSlim vind ik dat er een duidelijke structuur is. Je hebt per dag 5-6 eetmomenten en dat is echt voldoende. Mijn man en ik gaan vrijwel wekelijks uit eten en ook dat kon ik goed combineren met het volgen van het programma. Er zijn gezonde keuzes genoeg in een restaurant, als je maar weet waarop je moet letten.

Ik ben zo blij met mijn gewichtsverlies. Ik voel me letterlijk en figuurlijk 10 kilo lichter. Ik ga er reuze zuinig op zijn en lekker gebruik maken van alles wat de fase gewichtsbehoud te bieden heeft.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer