35 jaar uit Tessenderlo

Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*

Na mijn derde zwangerschap had ik mij wat laten gaan. Als mensen mij hierover aanspraken dan verdedigde ik mezelf door te zeggen dat ik nog maar pas bevallen was en dat mijn lichaam nog moest bekomen.

Ik merkte in de spiegel wel dat ik verdikt was en shoppen deed ik niet meer graag. Foto's begon ik meer te vermijden en indien het niet anders kon, dan wist ik mezelf in een houding te zetten die het meeste kon verdoezelen.

Totdat ik 2 jaar na mijn laatste zwangerschap een foto van mezelf zag die op een onbewaakt moment genomen was. Eerst kon ik het niet geloven en sprak ik mensen hierover aan. “Zo zie ik er nu toch niet uit he?” De mensen in mijn omgeving zeiden allemaal dat het wel meeviel maar ik was niet gerust gesteld met die woorden. Ik zat gewoonweg niet lekker meer in mijn vel.

Ik heb toen allerlei dingen uitgeprobeerd om te vermageren. Dit lukte dan enkele weken goed maar al snel viel ik weer terug in mijn oude gewoonte van snoepen en hartelijke snacks. Het sociale leven dat ik leid, was zeker geen stimulans om mijn inspanningen vol te houden.

Na de zoveelste mislukte poging las ik toevallig over PowerSlim. Ik ging een kijkje nemen op de website en het programma sprak me meteen aan. Het leek helemaal niet op alle andere diëten die ik al gevolgd had. Het programma gaf me niet het gevoel dat er mij dingen ontnomen werden. Ik nam contact op met een PowerSlim coach bij mij in de buurt en plande meteen een kennismakingsgesprek.

Met het starterspakket onder de arm begon ik met veel goede moed aan mijn nieuwe poging. Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin. Ik leerde week na week meer producten kennen en kon fijn experimenteren met de vele recepten op de website.

Het PowerSlim programma voelde niet aan als een dieet. Al snel volgden vele positieve reacties van de mensen in mijn omgeving. “Wat zie jij er goed uit, ...” Dit was een stimulans om zeker door te zetten. Eindelijk was er verandering op komst!

Week na week werd ik opgevolgd door mijn top coach! Zij stond me bij met tips, raad en daad. Ze was mijn stok achter de deur als het even moeilijk ging. Ze bleef me aanmoedigen en geloven in mijn proces.

Ondertussen merkte ik ook dat ik het shoppen weer leuker en leuker vond. Ineens waren al die leuke kleedjes ook mooi als ik ze aantrok. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien. Wanneer iemand een foto wil maken ga ik niet meer uit de weg. Ik heb geen schrik meer dat er een onverwachte foto opduikt. Als ik mee op de foto moet, dan heb ik daar geen enkel probleem meer mee.

Ik ben dan ook heel blij dat PowerSlim op mijn pad is gekomen. Ondertussen heb ik een voor en na foto in mijn telefoon opgeslagen. Af en toe kijk ik naar die foto en dan weet ik: zoals ik vroeger was, zo wil ik nooit meer worden!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer