Winkelwagen
Terug

50 jaar

"Ik durf weer in de spiegel te kijken en heb meer zelfvertrouwen!*"

De afgelopen periode merkte ik dat ik mijn eetpatroon zou moeten gaan aanpassen, als ik niet steeds zwaarder wilde worden. Zeker nu ik in de overgang ben, merk ik dat mijn lichaam minder calorieën nodig heeft, dan mijn gedachten graag zouden willen.

Ik hield vast aan mijn oude voedingspatroon en kwam steeds meer in gewicht aan. Kleding zat niet meer lekker of paste zelfs niet meer. Mijn conditie werd minder en ik zat minder lekker in mijn vel. In de spiegel keek ik niet graag en op de foto gaan vond ik helemaal een crime.

Blijkbaar was er een grens

Het omslagpunt was dat ik niet meer in mijn paardrijbroek paste, die toch meerdere ‘gewichtsfases’ met me meegegroeid was. Blijkbaar was er een grens. Nu moest er echt iets gebeuren.

Punten of calorieën tellen wilde ik niet. Ook wilde ik flexibel zijn met hetgeen ik mocht eten. Dat mijn ontbijt of lunch geen invloed hadden op wat ik ’s avonds nog mocht eten. Bij PS. food & lifestyle is er genoeg variatie voor het ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Hoewel ik zeker mijn voorkeuren heb, geven de diverse producten mij een vorm van vrijheid. Heerlijk dat ik nog steeds met brood kan lunchen! Ook van de tussendoortjes kan ik echt genieten. Ik heb eigenlijk het gevoel dat ik aan het snoepen ben! Het grote voordeel vind ik dat ik geen hongergevoel heb. Ook zijn er genoeg gerechten die je, al dan niet met aanpassingen of toevoegingen, met de rest van het gezin kunt eten. Zo hoef ik niet meerdere verschillende maaltijden tegelijkertijd te maken.

Zonder al te grote ‘offers’

Op dit moment ben ik ruim een half jaar verder en ben ik ‘zonder al te grote offers’ 15 kg afgevallen. Ik zit veel lekkerder in mijn vel, durf weer in de spiegel te kijken en heb weer meer zelfvertrouwen. In deze periode ben ik ook nog 2x op vakantie geweest, waarin ik de teugels wel wat had laten vieren, maar eenmaal thuis kon ik zonder veel moeite het ritme weer oppakken.

Ik ben mijn PS. food & lifestyle coach heel dankbaar voor haar hulp. Voor het monitoren, steunen en leren maken van andere, maar zeker ook lekkere keuzes!

 

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 45 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer