Winkelwagen
Terug

64 jaar

"Ik dacht: tot hier en niet verder!*"

De afgelopen jaren merkte ik, ondanks mijn actieve levensstijl, dat ik ieder jaar een kilo aankwam. Uiteindelijk gaf de weegschaal een gewicht aan van 99,5 kilo. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik kreeg lichamelijke klachten. Op dat moment dacht ik: tot hier en niet verder. Ik ging op zoek naar een manier om verantwoord af te vallen. Ik wilde een gezond voedingspatroon aanleren waarmee ik uiteindelijk ook mijn behaalde gewicht kan behouden.

Een nieuw voedingspatroon

Ik raakte in gesprek met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt, Rita van Beweegstudio Rhenen. Samen met haar heb ik een plan van aanpak opgesteld: ik wilde namelijk terug naar de 80 kilo.

Ik heb alle fases van het PS. food & lifestyle programma doorlopen en ik vond het helemaal niet lastig. Iedere keer tijdens mijn wekelijkse consult groeide mijn motivatie dat ik mijn doel zou gaan halen. Ik heb geen moment honger gehad en de gerechten smaken heerlijk! Mijn favoriete gerechten zijn de maaltijdsalades. Bijna elke maaltijd vul ik aan met een bakje rauwkost, zelfs vaak met de lunch.

Het is me gelukt! Na 4 maanden was mijn gewicht inderdaad 80 kilo. Ik voel me prima, en ben blij dat het me is gelukt met de fijne hulp van mijn coach Rita.

De juiste keuzes

Het is belangrijk om ook in de toekomst brood en andere koolhydraatrijke producten te vermijden en suiker en alcohol tot een minimum te beperken. Als ik een keer uit eten ga of een feestje heb, dan kan ik een uitzondering maken. Ik weet ondertussen wel wat je beter niet kunt nemen. Gebeurt dat af en toe wel, dan is er niets aan de hand. Zoals mijn coach zegt: je moet niet vergeten te genieten.

Ik heb er vertrouwen in dat ik mijn gewicht zal behouden omdat ik heb geleerd wat wel en wat niet goed voor je is. Ik kan de discipline nu opbrengen om de juiste voedingskeuzes te maken. Het helpt voor mij door te denken aan de gevolgen (te zwaar worden). Mijn bewegingspatroon is onveranderd gebleven tijdens het afvallen, het probleem zat bij mij echt in de voeding.

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar "Na de zomervakantie zat ik niet goed in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer