37 jaar

Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen*

Eindelijk!
Dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik startte met het PowerSlim programma bij mijn coach. Haar kennis in combinatie met PowerSlim laten je makkelijk een nieuwe eetpatroon aanwennen en eigen maken. Dat is ontzettend belangrijk.

Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen, maar door dit "stemmetje" eindelijk een keer te negeren zit ik nu eindelijk lekker in mijn vel!

PowerSlim is eenvoudig te volgen en heel compleet zodat je alleen maar hoeft te doen wat van je gevraagd wordt, hoe makkelijk wil je het hebben? Je kunt vragen stellen aan je eigen PowerSlim coach maar krijgt ook de juiste vragen gesteld. Zo valt alles steeds meer op zijn plek. En als het een keer minder gaat heeft mijn coach altijd een luisterend oor. Dit alles bij elkaar geeft mij een heel goed gevoel en hield mijn focus op het juiste spoor.

Het verraste mij hoe goed ik me tijdens het hele proces heb gevoeld. In het begin moest ik uiteraard wennen maar doordat ik mezelf heb beloofd alles te geven heb ik dat doorstaan, en hierna voelde alles vrij makkelijk.

Ik heb nooit echt honger gehad en raakte steeds meer gewend aan mijn gezondere leefstijl. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en zou het meteen weer doen... alleen dan wat eerder! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen en behaalt zo simpelweg snel en gezond een passend resultaat.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer