58 jaar

Ik blijf mooi op gewicht en weet wat ik wel en niet mag eten!*

Dit wordt mijn jaar! Dat waren de woorden die ik hardop heb uitgesproken tegen mijn familie en vrienden. Dit jaar ga ik aan mezelf werken.

De laatste jaren was ik in gewicht toegenomen. Ondanks dat ik naar mijn mening gezond at en zeker niet teveel, eerder te weinig, lukte het me maar niet om te vermageren. Totdat ik plots een collega zag die het wel lukte om af te vallen. ‘Hoe doe je dat?’ vroeg ik.

Ze vertelde me over PowerSlim en hoe dit werkte. Gezond en koolhydraatarm eten met zes eetmomenten op dag. ‘Het is super makkelijk!’ zei ze.

Eerlijk gezegd twijfelde ik wel even. Maar ik trok toch de stoute schoenen aan en nam contact op met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Ik vertelde haar mijn probleem en samen met mijn coach ben ik in januari 2019 van start gegaan. In het begin ging het nog niet zo heel goed, maar na 3 weken begon mijn nieuwe leefstijl zijn vruchten af te werpen. Ruim 4 maanden later en bijna 17 kilo lichter, voelde ik me als herboren!

Ik zat weer goed in mijn vel, at gezond, heel divers en heb heel veel energie!

De producten van PowerSlim vind ik lekker en veelzijdig. Maar voor mij was het allerbelangrijkste dat je er een andere leefstijl op nahoud en dit je 2de natuur wordt.

Ook op vakantie leerde ik goed om te gaan met het maken van gezonde keuzes. Genieten van het lekkere eten en af en toe een glaasje wijn. Maar alles met mate. Eenmaal thuisgekomen weer de draad oppakken en zorgen dat je weer in balans komt.

Dat lukt me nu heel goed, ik blijf mooi op gewicht en weet wat ik wel en niet mag eten! Ik hanteer de 80% - 20% regel. 80% van de tijd eet ik gezond en koolhydraatarm en voor 20% mag ik iets wat minder gezond is.

PowerSlim is het beste wat me overkomen is. Mijn doel en nog meer, had ik eerder bereikt dan dat ik zelf had gedacht. Met dank aan mijn PowerSlim coach!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer