23 jaar

Ik ben zelfverzekerder en voel me super vrouwelijk!*

Op zich zat ik lekker in mijn vel, maar toch heb ik begin januari een afspraak gemaakt bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Tijdens de intake werd me het PowerSlim programma uitgelegd door de coach. Het programma sprak me aan, dus ging ik het 3-daagse proefpakket proberen. Het weekend heb ik de tijd genomen om rustig na te denken of PowerSlim bij me paste, en alle informatie doorgenomen.

Je moet het zelf wel echt willen. In januari ben ik van start gegaan met het proefpakket en het resultaat mocht er zijn! 2,4 kilo lichter in 3 dagen! WOW! Dit had ik zelf niet gedacht. Ik wilde er eerst niks van weten want ja, “Waarom zou ik moeten vermageren? Ik ben toch leuke meid met een mooi lichaam…?”. Maar ik zag het zelf toch wel in.. De knop was meteen om en ik wilde deze strijd tegen de kilo’s aangaan!

Meer eten in plaats van minder eten, wie wilt dat nou niet! Je hoeft er niet veel voor te doen om op een gezonde manier te vermageren. De producten van PowerSlim in combinatie met veel groenten, vis of vlees, het is even wennen maar het is zeker geen straf.

PowerSlim is best prijzig… maar hier zit dan ook de wekelijkse begeleiding van een super PowerSlim coach bij in. Je leert wat gezonde keuzes zijn en naarmate je verder in de fases komt, worden de PowerSlim momenten vervangen door gezonde verantwoorde maaltijden en tussendoortjes.

Ik ben bewuster gaan kijken naar voedingsmiddelen en wat voor voedingsstoffen daar nu in zitten. Ik weet nu precies welke ‘gezonde’ tussendoortjes ik mag hebben.

Ik was al dol op shoppen, maar nu al helemaal! Nu pas ik het gewoon als ik iets leuks zie. Eerst was het nog een twijfel, van ja zou ik dit passen? Maar nu heb ik die twijfel niet meer. Van maatje 42/44 naar maatje 36/38. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Maar zie nu het resultaat: 25 kilo minder!

Ik voel me fitter, gezonder, energieker, zelfverzekerder en straal meer zelfvertrouwen uit. Ook voel ik me nog eens super vrouwelijk!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer