Winkelwagen
Terug

55 jaar uit Assenede

"Ik ben zeer tevreden dat ik dit gedaan heb*"

Ik had geen goed gevoel meer bij mijn gewicht, ik woog 81,1kg. Ik probeerde op eigen houtje te vermageren, maar het lukte niet. 

Ik leerde het concept van PS. food en Lifestyle kennen door Saar. Ik kende haar al een tijdje en zij werkt ook als coach met het PS. food & lifestyle programma. Ik vond het zeker de moeite waard om te proberen. Mijn schoondochter ging 3 maand later trouwen en dit werd mijn motivatie om mijn streefgewicht te bereiken. 

Een nieuw eetpatroon

Het starterspakket is de ideale aanzet om te starten met dit voedingsprogramma. Je leert verschillende producten proeven, je test verschillende recepten uit en je leert op een gestructureerde en eenvoudige manier gezonder te eten. De lekkerste producten volgens mij zijn de croissants en de crispy karamel reep.

Het is een volledig andere voedingsstijl waar je aan leert wennen, maar moeilijk of zwaar is het helemaal niet.

Wekelijks werd ik gewogen door Saar en kreeg ik uitgebreide voedingstips of recepten mee zodat ik elke week nieuwe inspiratie kreeg. Na 3 maand had ik mijn leefgewicht bereikt en woog ik 12 kg minder!

Ik zou het iedereen aanraden

Ik ben zeer tevreden dat ik dit gedaan heb, ik heb anders leren eten door PS. food & lifestyle. Ik eet nu veel meer groenten en heb niet altijd koolhydraten meer nodig. Ik eet gevarieerd en probeer nog wekelijks nieuwe recepten uit. 

Nu 7 maanden later weeg ik 14 kilo minder en ben ik enorm tevreden. Zelf zou ik het aan iedereen aanraden, want ik voel me veel gezonder in mijn vel!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 45 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

Saar
Coach van Marleen
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer