48 jaar

Ik ben trots op wie ik nu ben*

Waarom PS. food & lifestyle?

Ik zat niet lekker in mijn vel, was vaak moe en enorm verslaafd aan suiker. Ik wist niet waar ik moest beginnen maar zocht naar een dieet met goede resultaten. Ik had hiervoor diverse lijnpogingen gedaan en ook wel eens een programma met shakes. Ik ben zelfs 30 kilo afgevallen maar dat kwam er langzaam toch weer aan.

Ik ben bij toeval bij PS. food & lifestyle terecht gekomen, een programma waarbij je een gezonde levensstijl aanleert. Met behulp van mijn coach is het mij gelukt om meer zelfvertrouwen te krijgen, mijn gezonde levensstijl in balans te krijgen én te houden.

Heerlijke en makkelijke gerechten
In het begin was het even wennen maar daarna was ik erg verrast door deze manier van anders eten. Je kunt lekkere, gezonde producten nemen die jij lekker vindt. Ik begon met het starterspakket voor de eerste week, dit was zeker niet verkeerd. Daarna kun je zelf kiezen welke producten je het lekkerste vindt.

Je eet 6 keer per dag en dat ging gewoon makkelijk. Deze manier van eten sprak mij erg aan, vooral omdat afvallen best wel moeilijk is. Door de heerlijke producten van PS. food & lifestyle ben ik langzaam maar zeker gaan afkicken van de suikers. Mijn favorieten zijn de crunchy repen, de muesli pecan karamel met platte kaas, de hot chili minibites en de PS. fusilli met knoflookgarnalen, ui en rode peper.

Het werkt echt

In het begin ging het soms best traag en lastig, en raakte is steeds maar 100g kwijt. Maar mijn coach motiveerde me om vol te houden en zei tegen me: “Het komt goed Joyce, je moet even wennen aan de nieuwe manier van eten en de volgende keer zul je zeker resultaat zien. Gewoon volhouden.”

Wat mij ook hielp, was een oude foto van vroeger op de koelkast te plakken en daar steeds maar weer naar te kijken. Dit motiveerde mij enorm. Mijn coach zei: “Daar wil je niet meer naar terug. Wat is geweest is geweest.” En ze had gelijk. Ik voelde me super en ik kon de hele wereld aan. Het ging steeds beter en beter, ik kon wel een gat in de lucht springen!

Bewegen en na behandeling

Beweging is erg goed voor je, zowel tijdens het programma als daarna. Om in balans te blijven. Ik sport nu 3x in de week: cardio en krachttraining. Mijn leven is echt veranderd. Ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. De investering begint bij jezelf. Jij hebt het allemaal in je mond gestopt. En je moet er wel wat voor over hebben om gezond te zijn en op gewicht te blijven.

Het mentale (en dus de coaching) is erg belangrijk om af te vallen . Kun je de knop niet omzetten, dan wordt het erg moeilijk. Zonder PS. food & lifestyle was het mij nooit gelukt. Ik ging door een diep dal en dacht dat het erg moeilijk zou worden maar omdat ik het dolgraag wilde, was de wil om door te gaan heel sterk. En ja het is mij gelukt, samen met mijn PS. food & lifestyle coach. Ik ben weer een gelukkig en blij mens. Ik ga weer zelfverzekerd, fluitend door het leven. Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, is het ook fijn dat ik voorlopig bij mijn coach op controle kan blijven komen voor een weegmoment. Dat geeft me nog meer een stok achter de deur.

Wat ik iedereen wil meegeven is

Stel het niet uit maar investeer in jezelf voor een gezond lichaam. En beweeg voldoende. Maak de juiste keuze voor jezelf en kijk niet naar een ander. Ik koos voor mezelf, ik ben belangrijk en dit is wat ik wil. Mijn levensmotto ‘Life is SO beautiful’.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer