Winkelwagen
Terug

3 jaar

Ik ben klaar voor de nieuwe start!*

Ik heb het afgelopen half jaar heel wat veranderingen mee gemaakt. Het begon allemaal omdat ik erg benieuwd was hoe een vriend van me was afgevallen. Ik was aan het snuffelen op internet toen ik op de site van PowerSlim terecht kwam. Daar stond een oproep op: “Tijd voor een nieuwe start?”. Hiermee kon je een afslankprogramma winnen. En wie niet waagt, wie niet wint. Ik heb het ingevuld met als reden dat ik midden in een nieuwe fase van mijn leven zit.

Nadat ik 16 jaar als full-time moeder heb gewerkt, werd het tijd voor iets van en voor mezelf. Ik ben een opleiding gaan volgen tot mammacare adviseur en ga mijn eigen mammacare praktijk beginnen. Erg leuk en spannend allemaal en ook een grote verandering binnen mijn gezin.

Het enige wat mij steeds dwars bleef zitten waren mijn extra kilo’s. Deze prijs winnen zou voor mij mijn nieuwe start compleet maken. Ik was al eerder 25 kilo afgevallen maar was weer 10 kilo aangekomen nadat ik een operatie had ondergaan en mezelf wel heel zielig vond.

Op de een of andere manier kon ik de knop niet omzetten. Elke maandag, zoals zo vele, begon ik weer dapper. De ene keer met alleen het voornemen om niet meer te snoepen, de andere keer weer drastisch. Maar steeds ging het naar een paar dagen weer fout. Jammer. Toen kwam er een telefoontje van PowerSlim. Ik zat bij de laatste kandidaten en of ik mijn verhaal nog eens wilde vertellen. Ik werd op dat moment zo nerveus, omdat ik hier niet opgerekend had. Na bijna 2 weken kwam het verlossende antwoord: IK HAD DE PRIJS GEWONNEN!!!!! Echt geweldig.

Nadat mijn PowerSlim coach bij mij in de buurt mij uitleg had gegeven over het PowerSlim afslankprogramma, ging ik naar huis met mijn starterspakket. Hiermee kun je van alles uitproberen wat je wel en niet lekker vind. Daarna kun je gaan kiezen en kom je al snel en gemakkelijk uit bij je favoriete producten. Ook vond ik het erg makkelijk te combineren met mijn gezin. Ik hoefde niet anders te koken en at vaak dezelfde groenten als de rest van het gezin. Ik voelde me er heerlijke onder, wat natuurlijk een mooie stimulans is. Maar ook dat ik mezelf minder moe voelde, was een hele fijne ervaring.

De meeste weken ging het goed, maar ik heb natuurlijk ook mindere weken gehad. Zo mijn best gedaan en dan nauwelijks iets afvallen, dat is dan echt balen. Maar dan kreeg ik een peptalk van mijn coach en ging ik weer dapper door. Als je merkt dat je broeken te groot worden en mensen je complimentjes geven, dan groeit je zelfvertrouwen zo enorm dat je er weer tegen kunt. Ook gaat alles in het dagelijks leven weer makkelijker. Buiten dat mijn conditie beter werd merkte ik ook dat mijn buik tijdens het fietsen niets steeds tegen mijn bovenbeen kwam, iets waar ik mij erg aan kon storen.

Het volgen van het programma van PowerSlim gaat in fases en is erg duidelijk en gemakkelijk te volgen. Wat heel belangrijk is dat je het afbouwen ook volgens de fases doet. Er komt steeds een “gewoon” product bij en een PowerSlim product af, zodat je tijdens de laatste fase weer in een normaal eetpatroon zit.

Wat ik voor mezelf had voorgenomen heb ik waar gemaakt, ik ben op een gewicht wat bij me past en wat ik vol kan houden. Ik zie in mijn omgeving soms mensen afvallen die dan iets te ver gaan. Wel mooi om te zien, maar dan naar een jaar of wat zijn ze alle kilo’s weer dubbel aangekomen omdat het niet vol te houden is. Ik ben nu wie ik ben en ben “dik” tevreden zo. Ik gebruik nog steeds sommige tussendoortjes van PowerSlim, gewoon omdat de repen erg lekker zijn en makkelijk om mee te nemen naar mijn werk of voor onderweg. Ik ben klaar voor de nieuwe start. Ik ben van mijn overtollige kilo’s af, heb mijn diploma tot mammacare adviseur gehaald en ben begonnen met mijn praktijk.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer