Winkelwagen
Terug

51 jaar uit Assenede

"Ik ben heel tevreden dat ik de stap gezet heb*"

Jaar na jaar groeiden er een paar kilo’s aan. Met vele dieetpogingen tot gevolg. Echter altijd zonder langdurig resultaat. 

Dat is niets voor mij hoor

Toen een vriendin van mij vertelde dat ze het PS. food & lifestyle programma ging volgen, zei ik direct: ‘Dit is niets voor mij. Ik eet veel te graag pasta, aardappelen en brood’. Nadat ze een week bezig was, vertelde ze met veel enthousiasme wat ze de afgelopen week gegeten had. Een croissantje met verse eiersalade, de penne van PS. met scampi’s, een wrap met carpaccio... Het klonk als muziek in de oren.

Stiekem keek ik toch eens op de website van PS. food & lifestyle, en maakte ik ook een afspraak bij Saar, de PS. voedingscoach bij mij in de buurt. Na het bezoekje bij Saar was ik overtuigd en ging ik ’s anderendaags al van start.

Heerlijke tussendoortjes

Ik had er in het begin een beetje schrik voor omdat mijn gezin niet mee deed en ik dacht dat het niet ging lukken om nog eens apart te koken voor mezelf. Doordat ik van Saar in het begin wekelijks een weekplanning mee kreeg met gemakkelijke en lekkere recepten, moest ik nooit nadenken wat ik ging eten. Ik leerde zo veel nieuwe, lekkere recepten kennen. En het bereiden van de recepten kostte me nooit meer dan 20 minuten. Daarbovenop mocht ik ook nog eens 3 heerlijke tussendoortjes per dag eten.

De tussendoortjes van PS. food & lifestyle vind ik echt heerlijk, mijn lievelingstussendoortje is de melkchocolade chunck en de amandel nougat reep. Maar ook de paaseitjes zijn heerlijk.

Geen dipjes en verleiding

Doordat ik zeer weinig koolhydraten at en meer eiwitten, had ik in tegenstelling tot vorige diëten helemaal geen last van suikerdipjes en had ik ook nooit honger. Op die manier geraakte ik ook niet in de verleiding om ongezonde, vette en suikerrijke voeding te eten.

De eerste week was ik al 1,7 kg afgevallen, wat was ik gemotiveerd! Natuurlijk kwam er later ook wel eens een moment dat ik het moeilijk had, maar dan was Saar er weer om de juiste woorden uit te spreken en me verder te motiveren.

Mijn sociaal leven heb ik niet laten vallen, de kilo’s vlogen eraf, het was dan ook niet moeilijk om de frietjes en het dessertje te laten staan bij een etentje.

Ondertussen ben ik dankzij het PS. food & lifestyle programma en de steun van mijn coach Saar, 14 kg afgevallen. Ik ben heel tevreden dat ik die stap gezet heb. Ik kan het iedereen aanraden die op een gemakkelijke manier wenst af te vallen!

Saar
Coach van Nancy

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Rani Servranckx, 27 jaar uit Everberg "Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf*"

Door alle goede raad en hulp van mijn coach en het PS. food & lifestyle programma ben ik op een kleine 11 maanden meer dan 37 kilo kwijtgeraakt. Ik ben nog nooit zo trots geweest op mezelf!!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anita Roodnat, 45 jaar "Een gezond eetpatroon zónder honger ’s avonds*"

Te streng diëten leidde vaak tot honger ’s avonds en uiteindelijk tot snaaien. Vroeger was dat mijn struikelblok, maar nu gaat dat heel goed en heb ik geen hongergevoel meer.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer