Winkelwagen
Terug

47 jaar

"Ik ben een moeilijke eter, dus ik dacht dat het lastig zou worden*"

Ik wist al een tijd dat mijn schoonheidsspecialiste ook voedingscoach is en werkt met het PS. food & lifestyle programma. Maar ik dacht altijd dat het toch niets voor mij was. Ik ben namelijk nogal een moeilijke eter, wat het opvolgen van een voedingsadvies lastig maakt. Vaak worden er dan gerechten of producten aangeraden die ik niet lust.

De stoute schoenen aantrekken

Afvallen lukte de laatste jaren niet meer zo gemakkelijk en toen corona er nog bij kwam werd het eigenlijk alleen nog maar lastiger. Dus toen ik een jaar geleden op social media zag dat Saskia een “Samen Slank Challenge” van PS. food & lifestyle ging starten, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld.

Ik legde haar uit dat ik niet veel lust en beschreef wat ik zoal at in een week. Volgens mijn coach viel dit wel mee en waren er genoeg dingen die ik wél kon eten, waardoor ik alsnog deel kon nemen aan de challenge. Dat heeft me overtuigd om toch een afspraak met haar in te plannen. Speciaal voor mij had ze het 1e weekmenu zo aangepast dat er alleen maar producten en recepten in zaten die ik ook daadwerkelijk lust!

Het werd een soort automatisme

Mijn doel was om 15 kg af te vallen. Vol goede moed ben ik die 1e week gestart met het starterspakket. Hoewel sommige dingen uit het pakket niet echt mijn ding waren, heb ik wel alles geprobeerd. Het was een goede manier om kennis te maken met de verschillende producten uit het assortiment. Ik merkte al snel dat veel gerechten echt lekker en snel te bereiden zijn. Ondanks dat je soms denkt dat het maar kleine porties zijn, zit je er toch vol van. Ik had totaal geen hongergevoel, sterker nog: af en toe had ik niet eens zin om iets te eten.

Daarnaast zijn de producten van PS. food & lifestyle echt een uitkomst voor tussendoor, met name de repen zijn mijn favoriet. Ik ben ook steeds meer nieuwe recepten en producten gaan uitproberen en ik ben er achter gekomen dat ik eigenlijk best veel wél lust.

Na verloop van tijd is het me zo gemakkelijk af gegaan dat het een soort van automatisme is geworden en daardoor ben ik zelfs in totaal 18 kg kwijt! Ik merk dat ik lekkerder in mijn vel zit en voel me fitter. Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten geweest, maar met de motivatie en de (na)begeleiding van mijn coach is het voor mij echt makkelijk vol te houden om op gewicht te blijven!

De stabilisatiefase

Momenteel zit ik fase 3 van het programma en ben dus bezig om te stabiliseren. Mijn maandelijkse periode is voor mij de lastigste periode om de drang om te snaaien onder controle te houden. Mijn coach heeft me ook daarin weer tips gegeven om het snaaien te voorkomen, dat ga ik weer met goede moed proberen.

Die stok achter de deur en het consult, wat ik nu nog één keer per maand heb, zijn voor mij dan ook erg belangrijk!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar "Na de zomervakantie zat ik niet goed in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer