Katrijn Speleman 47 jaar uit Kemzeke

Ik ben een Bourgondiër en het hele gezin eet met me mee*

Ik was eigenlijk al 2 jaar van plan eindelijk wat aan m’n gewicht te doen maar telkens borg ik dat idee weer op. Ik probeerde wel te letten op wat ik at. Toch verloor ik amper een paar kilootjes… Niet het ideale dieet dus.

Na mijn 45e kwamen de kilootjes er sneller bij. HELP! Ik ben een bourgondische levensgenieter. Ik eet graag en veel, en ik drink ook graag een glaasje. Ik ben zo opgevoed. Bij ons thuis stond er bijna elke dag patatjes met vlees en groenten op het menu, steevast op vrijdag verse frietjes en op woensdag spaghetti. Die gewoonte nam ik over bij m’n eigen gezin. Ik kook graag en probeer zeker nieuwe dingen uit maar ik betrap mezelf er steeds weer op dat ik altijd teruggrijp naar recepten waarbij de calorieën aantikken.

Tot begin 2021. Na de feestdagen zag ik een cijfer op mijn weegschaal verschijnen waar ik niet vrolijk van werd. Ik heb onmiddellijk een afspraak gemaakt met Karen, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en zag telkens die mooie resultaten bij haar klanten voorbijkomen. Waarom ik de stap niet eerder gezet heb, weet ik niet. Ik denk dat ik er toen in mijn hoofd niet klaar voor was. Het is nu of nooit dacht ik en ben er met volle goesting aan begonnen.

Ik stond (en sta nog steeds) versteld van het gemak waarmee de kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ondertussen weeg ik 15 kilo lichter! Onlangs zei een collega tegen me: ‘Ik weet niet wat er met jou aan de hand is maar je straalt.’ En dat is ook zo! Ik voel me GE-WEL-DIG!

Moet ik inboeten op lekker en veel eten? Nee. Voel ik me lekkerder in mijn vel? Absoluut ja! Alles wat ik nu koop van kleren staat me 10 keer beter. Enne, ik ben nog steeds een bourgondische levensgenieter hoor. Alleen sta ik nu meer stil bij wat ik in mijn mond stop.

Het is wel grappig want nu eet heel mijn gezin mee met mij. Ze vinden het allemaal lekker en voor mij is het supergemakkelijk. Dus geen gedoe met apart koken maar gewoon met z’n allen genieten! 

Karen
Coach van Katrijn

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer