50 jaar uit Gent

Ik ben dolgelukkig en voel me fit!*

Ik ben nooit een slanke “den” geweest en ik heb best al veel diëten geprobeerd, maar het lukte me nooit om écht goed af te vallen en de kilo’s er ook af te houden. In september ben ik zelf mijn eten beginnen aanpassen en ik geraakte vlotjes een paar kilo kwijt, alleen door geen koolhydraten en vooral wel gezonde dingen te eten. Maar 3 kilo was voor mij niet genoeg en in december gaf de weegschaal +80 kilo aan. Hélp! Mijn gezicht begon op te zwellen en ik voelde mij niet lekker meer in mijn vel. Vooral in het belang van mijn gezondheid, wilde ik behoorlijke wat kilo’s verliezen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier van afvallen, waarbij je gemotiveerd blijft. 

Na een aantal weken zoeken, kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. Wat een verademing! Mijn coach is gewoon top! Ze geeft je alle informatie die je nodig hebt, weegt de risico’s van het PowerSlim programma af, tegenover de voordelen. Ze volgt je op de voet op, geeft je uitleg waar nodig en motiveert je constant. Voor mij is het heel belangrijk dat de persoon die je begeleidt, kennis van zaken heeft. En dat miste ik vroeger. Ik ben haar dan ook héél dankbaar. Zonder haar begeleiding, had ik het zeker al opgegeven.

In het begin vond ik het niet gemakkelijk. Het was de eerste weken flink op mijn tanden bijten en af en toe had ik honger. Ondertussen zijn we 3,5 maand verder. Ik ben dolgelukkig en voel me fit. Eindelijk zie ik terug een 6 op de weegschaal verschijnen. Ik heb bijna mijn doel bereikt! Dan wil ik onder begeleiding van mijn coach het programma afwerken om de kilo’s eraf te houden. Ik ben niet van plan dit later nogmaals te doen. Ik heb vertrouwen in mijzelf en dat het me zal lukken om mijn resultaat vast te houden. 

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer