Winkelwagen
Terug

53 jaar

Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging en voel me heerlijk!*

Ik was op zoek naar een andere manier van eten en drinken om een paar kilootjes te vermageren. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een adres voor voedingsadvies bij mij in de buurt. Ik kwam terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt

Mijn coach organiseerde een zogenaamde ‘Zomerchallenge’. Dit vond ik wel heel aantrekkelijk klinken en ik heb mij direct ingeschreven voor deelname. Diezelfde avond belde mijn PowerSlim coach me op al of ik langs wou komen voor een kennismakingsgesprek . Twee dagen later, 29 mei, ben ik naar haar toe gegaan en het klikte direct goed.

Ik ben begonnen aan een nieuwe uitdaging in mijn leven en ik voel mij er zo heerlijk, gezond en happy door!
Ik ben nu 10 weken verder en 10 kilo lichter.

Dit is precies wat ik wil! Bewust eten en drinken. Daar doe ik het voor. Ik heb veel geleerd en heb het gevoel dat het me gaat lukken om deze levensstijl vast te houden. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen en ik ga nog minimaal een jaar naar mijn coach om het streefgewicht echt in stand te houden.

Ik wil graag mijn coach bedanken voor haar support, goede adviezen en gezelligheid!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer