Winkelwagen
Terug

71 jaar

"Ik beloofde mijn man goed voor mezelf te zorgen*"

Nadat mijn man en ik in 2017 gestopt waren met roken, begon ik nog meer te snacken en te snoepen. Hierdoor kwamen er heel wat kilo’s bij. Door te minderen viel ik wel af maar de behoefte om de hele dag te eten bleef. 

Mijn voedingspatroon moest veranderen

In 2019 kregen we te horen dat mijn man ernstig ziek was en niet meer beter zou worden. Omdat hij in dat jaar veel in het ziekenhuis verbleef, ging het met mijn eetpatroon helemaal fout. Vaak greep ik dan naar een zak chips in plaats van een normale avondmaaltijd. 

Voordat mijn man overleed in 2019 heb ik hem beloofd goed voor mezelf te zorgen en wat aan mijn overgewicht te doen. 

Ik begon met eten van koolhydraatarm brood en schrapte aardappels uit mijn eetpatroon. Maar ja, de verleiding ligt altijd op de loer. Het lukte me dus niet zo goed op eigen kracht. 

De kennismaking

In 2022 zag ik op Facebook een advertentie van het PS. food & lifestyle programma. Voordat ik het wist had ik een contact formulier ingevuld voor een gratis kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt. Zodra ik dit had gedaan dacht ik bij mezelf: “wat heb ik nou gedaan? Nou ja ik kan altijd nog nee zeggen na het kennismakingsgesprek.”

Na dit gesprek wilde ik geen nee zeggen omdat ik dat toch wel vervelend vond na alle uitleg en de tijd die de coach er in gestoken had. Ik besloot om te beginnen en nam meteen het starterspakket mee naar huis.

Een nieuwe levensstijl

Na een paar dagen was ik al overtuigd dat dit de manier zou zijn om mij te helpen mijn streefgewicht te behalen. Het koolhydraatarm en eiwitrijk eten bevalt mij prima. Het regelmatige eten is weer terug en ik ga ook wel eens uiteten. Ik bekijk van tevoren de menukaart van het restaurant en weet dan gelijk wat in mijn leefpatroon past. 

Ook bewegen is heel belangrijk, daarom sport ik twee keer per week een uur. De fiets is verder mijn enige vervoersmiddel, dus die beweging heb ik ook elke dag. 

Ik voel me fit en kan de hele wereld weer aan! Nu in de stabilisatiefase en met de support van mijn coach gaat het me zeker lukken om op gewicht te blijven. 

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer