61 jaar

Hoe is het nu met Nellie?

Het is nu bijna een jaar geleden dat ik mijn doel wist te bereiken. Zelfs nog iets minder dan een jaar geleden, dit was namelijk in november 2018. Lees hier mijn succesverhaal terug dat ik toentertijd schreef.

Ik vind zelf dat ik niet mag klagen wat betreft het vasthouden van mijn gewicht, en dat vindt mijn coach ook. Er zijn wel wat kilo’s bijgekomen in de vakantie maar daar werk ik nu weer aan samen met mijn coach. Voorheen kwam ik nog maandelijks langs, maar ik ga nu iedere twee weken om het weer even wat strikter op te pakken.

Dit is juist wat ik zo prettig vind, de nabegeleiding. Want na het behalen van je streefgewicht kom je toch al snel weer in de verleiding om wat te veel extra’s te pakken. Maar Marly probeert je daar goed in verder te sturen.

Ik ben zelf heel gelukkig met mijn nieuwe gewicht en voel me daarnaast ook veel beter. Het afslanken vond ik niet moeilijk, ik hield me keurig aan de richtlijnen. Het behouden van mijn streefgewicht vond ik soms wat lastiger en is mij niet helemaal gelukt. Maar natuurlijk ga ik niet terug naar mijn oude patroon, want daar heb ik het natuurlijk niet voor gedaan!

Ik heb geleerd om mijn eetpatroon te veranderen en dat pas ik nog steeds toe. Ik eet veel meer eiwitten, groenten en fruit en af en toe nog een PowerSlim product. Dat bevalt me prima! Ook mijn gezin houdt daar rekening mee en doet eventueel mee. Daarbij ga ik bijna iedere dag 30 minuten wandelen, wat ik ook heel prettig vind en ook zeker blijf doen.

Ik ben en voel mij een heel gelukkig mens. Ik ben heel blij dat ik PowerSlim ben gaan doen, en had hele leuke mensen om mij heen die mij hier bij hielpen. Natuurlijk bedoel ik dan mijn PowerSlim coaches!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer