48 jaar uit Roosdaal

Hoe is het nu met Nadia?

Vorig jaar deelde Nadia ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nadia blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik er met PowerSlim in geslaagd om mijn streefgewicht te behalen. En tot op de dag van vandaag houd ik dit nog steeds vast.

Oké, als ik nergens naar zou kijken zouden ook bij mij de kilo’s er terug zijn bijgekomen. Maar dat geldt zo voor iedereen. Als ik daarentegen gewone voedingsmiddelen gebruik en af en toe nog iets van PowerSlim gebruik, lukt het mij perfect om de controle over mijn gewicht te behouden. Dit doe ik vooral omdat het makkelijk is, snel en ik een vrij druk bestaan ken wat gepaard gaat met onregelmatige eetmomenten. Dan is het zeer handig om even een reep of koekje van PowerSlim te nuttigen. Zo eet ik voldoende en ga ik niet tussendoor snoepen door een "hongertje".

Grotendeels dank ik dit ook aan mijn coach waar ik gemiddeld tweewekelijks op de weegschaal ga staan. Wat dit betreft heb ik het echt wel getroffen met mijn coach. Eens mijn streefgewicht behaald werd ook de aankoop van de producten minder maar dit heeft nooit gemaakt dat ik me niet welkom voelde. Hierdoor voel je ook die extra steun om op gewicht te blijven.

Nog steeds ben ik verbaasd over mijn taille en omvang die toch wel een heel stuk minder is... Zo haalde ik laatst een oude winterjas uit de kast die maten te groot bleek te zijn.

Ik ben zeer blij dat ik PowerSlim heb kunnen leren kennen en super tevreden van de resultaten die het me heeft opgeleverd en blijft geven. Mijn zelfvertrouwen is pakken hoger en dit nu toch reeds geruime tijd!

Ondanks dat ik het programma niet meer echt volg gebruik ik tot op heden nog steeds recepten uit het kookboek van PowerSlim, wat ik echt aan iedereen kan aanraden om aan te schaffen. De maaltijden zijn verrassend en heel lekker. Daarnaast zijn ook de tips voor bijvoorbeeld een barbecue of feestje echt top.

Ik ben en blijf dan ook zeer tevreden dat ik de stap heb gewaagd en put er nog dagelijks inspiratie en steun uit!

Els
Coach van Nadia

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer