27 jaar

Hoe is het nu met Lotte?

In de zomer van 2019 bereikte Lotte haar gewenste gewicht. Inmiddels zijn we ruim een half jaar verder en zijn we benieuwd hoe het nu met haar gaat. Samen met haar blikken we terug op de periode na het behalen van haar streefgewicht.

Na een fijn gesprek met mijn PowerSlim coach ben ik op 3 januari 2019 begonnen met het PowerSlim programma. Nu iets meer dan een jaar later heb ik geen moment spijt gehad van deze keuze. Eerst was ik bang dat dit weer het zoveelste dieet zou worden, maar gelukkig voelde dit helemaal niet als diëten en is het mijn leefstijl geworden.

Ik weet nog goed dat ik in het begin moest wennen aan mijn nieuwe eetpatroon. Ik moest mijn weg vinden en wennen aan de PowerSlim producten. Gelukkig kon ik altijd mijn coach om hulp vragen.

Ik vermagerde en had rond de zomer mijn doel van 20 kilo minder behaald. Daarna kon het stabiliseren beginnen. Ik ging steeds een beetje meer koolhydraten eten. Dit vond ik soms lastig en spannend. Maar door het rustig opbouwen van het aantal koolhydraten ben ik op gewicht gebleven. Ook in deze tijd was mijn coach er voor me en begeleide ze mij hoe ik dit het beste kon aanpakken.

Ik heb met behulp van het PowerSlim programma een hele nieuwe leefstijl aangeleerd. Ik voel me veel beter nu! Ik heb geleerd dat je best af en toe een stuk taart, frietje of chips kunt eten. Het gaat om de balans. Ik compenseer dat dan door de rest van de dag of de dag erna wat strenger te zijn. Hierdoor kun je op een feestje of als je er gewoon een keer zin in hebt gerust wat lekkers pakken.

Ook heb ik geleerd dat er ontzettend veel gezonde en koolhydraatarme vervangers zijn. Zo ben ik gek op bloemkoolrijst, koolraapfrietjes en maak ik ‘gebakken aardappeltjes’ van wortelpeterselie. Allemaal erg lekker, maar een stuk minder koolhydraten.

Ik vind het erg leuk om te koken en bakken. Ik bak nu nog steeds maar natuurlijk wel koolhydraatarm/beperkt. Ik maak dan een voorraad aan baksels en stop dit in de vriezer zodat ik altijd wat kan pakken als ik zin heb in iets lekkers.

Nu, bijna een jaar later, ben ik nog steeds op mijn streefgewicht. Ik wil mijn coaches bedanken voor hun steun en hulp!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer