50 jaar

Het kostte me totaal geen moeite om vol te houden!*

Ik ben Peter Vanhex en ben ambtenaar. Na jarenlang onregelmatig gewerkt te hebben in het theater, met een burn-out als gevolg, was mijn gewicht behoorlijk toegenomen. Ik voelde mij niet fit, was constant vermoeid, had last van overmatig zweten en andere ongemakken. Ik probeerde al “minder te gaan eten” en te snoepen maar de kilo’s bleven hangen.

Een jaar geleden besloot ik dat er iets in mijn leven moest veranderen en ik iets aan mijn overgewicht moest doen, want toen de weegschaal niet meer onder de 100 kilo kwam werd het echt ernstig.

Op een dag zag ik een kennis van me en ik was onder de indruk van zijn gewichtsverlies en de energie die hij uitstraalde. Hij vertelde me enthousiast over PowerSlim en zijn behaalde resultaten. Het klonk als muziek in mijn oren. Thuisgekomen heb ik het hier met mijn partner over gehad en ook zij vond het ook interessant.

Ik heb daarna contact opgenomen met een PowerSlim center bij mij in de buurt. Zo ben ik bij mijn coach terechtgekomen. Na een intakegesprek nam ik het starterspakket mee en begon ik vol enthousiasme.

De eerste week was wel wat wennen want je gaat toch over naar een “nieuwe manier van eten”. Zeker omdat je om de 2 à 2,5 iets “moet” eten. Omdat ik dat totaal niet gewend was en tijdens het werk nooit op de klok let, heb ik maar een timer ingesteld op mijn telefoon die me er dagelijks op vaste tijden op attent maakt dat ik moet/mag eten. Eerst vonden mijn collega’s het een beetje raar maar nu doen ze gezellig mee met mijn eetmomenten.

Je eet zesmaal per dag en de producten zijn lekker en de recepten zijn eenvoudig en snel klaar te maken. Het receptenboek is echt een heel goede houvast. We hebben ook nieuwe dingen leren eten en onze smaak is veranderd. De resultaten van het programma waren snel zichtbaar, vanaf de eerste week vlogen de kilo’s en de centimeters eraf. Dat werkt zo motiverend dat het totaal geen moeite kost om het vol te houden!

In ongeveer vijf maanden tijd was ik 30 kilo kwijt en ik heb nu geen moeite om op mijn gewicht te blijven! Ik heb mezelf een paar kilo speelruimte gegeven qua gewicht. Als we eens uit gaan eten dan geniet ik ook “met mate” en dan let ik de dagen erna maar wat extra op. Dat gaat heel goed. Ik voel me stukken fitter, heb meer energie en het is ook heerlijk dat ik niet meer zo zweet bij elke inspanning.

Ondertussen zijn nog een paar vrienden van me gestart, die verwonderd waren over mijn resultaat. Ook zij boeken goede resultaten met PowerSlim en zijn zeer tevreden. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet naar een gezondere en energiekere toekomst! 

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer