58 jaar

Het jaar nabegeleiding is voor mij nog waardevoller*

Genietend van een koel glas witte wijn heb ik Ineke gecontacteerd tijdens mijn vakantie in Italië.

Super gemotiveerd, maar kritisch door alle ervaringen in het verleden, ben ik begonnen aan het PowerSlim programma.

Na één week hoefde ik niet meer verder overtuigd te worden, het volgen van het programma was, en is, super gemakkelijk! De weegschaal beloonde mijn inzet iedere week met een positief resultaat tijdens de weegsessies. Met de Kerstdagen kon ik al stralend genieten van mijn nieuwe looks, wat een verademing!

Ik krijg van iedereen complimenten dat ik er stralend uitzie, ik voel, kleed en gedraag mij jaren jonger. Ik ben heel tevreden met mijn spiegelbeeld, sinds jaren. En last but not least … eindelijk geen stress om bikiniproof de zomer in te gaan!  

De begeleiding van je coach, zeker nadat je je streefgewicht hebt bereikt, is voor mij zelfs nog waardevoller dan het gewichtsverlies zelf.

PowerSlim kan bij mij niet meer stuk, het is de sleutel naar geluk!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer