Winkelwagen
Terug

64 jaar

"Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Nadat een kennis mij vertelde dat ze met het PS. food & lifestyle programma ging starten besloot ik ook het roer om te gooien. Mede door de corona tijd, waarin heel duidelijk werd dat mensen met overgewicht tot een risicogroep behoren, vond ik het tijd om mijn levensstijl te veranderen. Tevens baalde ik er van dat mijn kleding vaak te strak, of niet mooi zat.

Het programma werd steeds meer eigen

Na een kennismakingsgesprek met een coach bij mij in de buurt, was het zover: op naar 6 kilo minder! Op mijn 62-jarige leeftijd, vond ik dat zelf wel voldoende. Het was heel fijn om wekelijks een gesprekje te hebben met mijn coach. Als ik in de loop van de week tegen moeilijkheden aanliep kon ik dat snel aan haar voorleggen, zo hielp ze mij het programma steeds verder eigen te maken.

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent. De avonduren zijn altijd mijn valkuil geweest, wij eten namelijk vrij vroeg. Daarom is het nu heerlijk dat je weet dat je nog een tussendoortje mag eten. 

Een nieuw doel

Inmiddels ben ik geen 6, maar 19 kilo lichter. Het ging zo makkelijk dat ik na de 6 kilo besloot door te gaan. Mijn coach heeft me niet alleen goed geadviseerd en gesteund bij het afvallen, maar ook toen ik het na 18 kilo echt wel voldoende vond. Ik bleef namelijk maar afvallen en ook toen gaf ze mij hele goede, praktische adviezen. 

Koolhydraatarm koken is eigenlijk best leuk

Inmiddels heb ik echt mijn balans gevonden! Ik maak elke week zelf een weekmenu en haal de boodschappen voor die week in huis. Dat geeft mij structuur en zorgt er voor dat ik koolhydraatarm blijf koken. Ik vind koken nu ook leuk, dat was voorheen helemaal niet zo! Ik zie het als een uitdaging om iedere dag weer iets lekkers op de tafel te zetten. Overigens eet mijn man gewoon gezellig met me mee.

Ik maak gebruik van de PS. life gewichtsbehoud producten en andere koolhydraatarme producten. Zo maak ik regelmatig recepten uit het kookboek ‘Makkelijk, gezond en koolhydraatarm genieten’ en in uit de PS. food & lifestyle app. De recepten zij echt heerlijk!

Ik voel me geweldig!

De kleding stukken die ik nu draag passen gewoon, dus ik hoef niet steeds voor de spiegel te staan om de vetrollen te verstoppen. Fysiek voel ik me heerlijk fit en ik merk dat ik ook veel meer energie heb dan een jaar geleden. Bij een feestje, etentje of iets anders gun ik mezelf ook gewoon af en toe lekkere, iets minder gezonde dingen. De volgende dag schakel ik weer net zo makkelijk over naar mijn koolhydraatarme levensstijl.

Ik kijk nog steeds altijd erg uit naar de afspraakjes met mijn coach. De steun van mijn coach is zo waardevol, zeker ook nadat ik mijn gewicht heb bereikt. Wat ben ik blij dat ik een jaar geleden gestart ben met het PS. food & lifestyle programma!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer