62 jaar uit Westerlo

Het ging zo langzaam, mijn doel bleef zo ver weg*

Met de jaren steeg de weegschaal. hoewel ik natuurlijk niet hetzelfde gewicht hoef te hebben als toen ik 20 jaar was, begon ik me toch te storen aan mijn gewicht. Kleren die te strak zijn, een grotere maat kopen… Je kent dat wel!

Eind 2019 kwam ik bij Wenneke terecht, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik koos toen bewust voor een regulier dieet. Ik leerde gezonder eten, porties in de gaten te houden en ik zag de weegschaal zachtjes dalen. Tijdens de corona lockdown kon ik dat ook mooi behouden, terwijl veel anderen daar blijkbaar moeite mee hadden. Daar was ik natuurlijk best trots op.

Toch was ik het wat zat om de weegschaal langzaam te zien dalen. Mijn doel bleef zo ver weg.
Dus na de lockdown besloot ik om het over een andere boeg te gooien en te kiezen voor het PowerSlim programma. Mijn dochter was hier ook net mee gestart en had meteen resultaat. Dat wilde ik ook!

Samen met mijn coach, Wenneke, hebben we het traject uitgestippeld. In de eerste fase, dat is de fase waarin de koolhydraten het meest beperkt worden, verloor ik 8 kilo. Hoewel dat in theorie moeilijk leek, bleek dat echt vlot en makkelijk te gaan. Ik mocht vlees, vis en groenten eten en daarnaast was er genoeg lekkers van PowerSlim om de dag netjes door te komen.
Geen honger, geen zin in zoet, het was echt veel makkelijker in de praktijk dan ik had verwacht!
Ik moest helemaal niks missen, want voor alles is er een koolhydraatarme variant.

In de zomer startte ik al met de volgende fase, dus ik mag al terug wat meer koolhydraten eten. Natuurlijk let ik nog op, maar ik bak nu zelf koolhydraatbeperkt brood, ik geniet van een gezond tussendoortje én ik zie mijn gewicht nog steeds dalen. Vlotter zelfs dan met het dieet waarmee ik gestart was oorspronkelijk.

Ondertussen ben ik 12,5 kilo lichter en ik voel me super! Trots ook, dat ik als vrouw van net 60 jaar, toch maar eens bewezen heb dat het wél kan! Ik vind het zelfs jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan! Eindelijk pas ik in die mooie kleren die ik eerder al kocht, maar die niet paste!

Wendy
Coach van Anita

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer