Nanette ten Hoor 49 jaar

Het gaat gemakkelijk naast een drukke baan of gezinsleven*

Soms heb je zo'n moment, dan is het klaar en weet je "de knop moet om". Zo ook bij mij, het was eind februari 2021, ik zat op de bank en voelde me niet happy in mijn eigen lichaam.

Ik was herstellende van een ongeluk, kon eindelijk weer wat meer bewegen en dacht nu is het moment daar om naast het bewegen ook mijn voedingspatroon aan te passen.

Ik had via een bekende vernomen dat zij ook aan de slag was gegaan met haar eetpatroon, en hoe goed dat haar beviel. Zij volgde het PS. food & lifestyle programma en ik ben me ook in gaan lezen. De manier van PS. food & lifestyle sprak me aan en ik heb dan ook direct een mail naar haar coach gestuurd om een kennismakingsgesprek te plannen. 

Aan de slag met het starterspakket

Diezelfde avond kreeg ik nog een reactie en drie dagen later, woensdag 3 maart, zat ik bij haar aan tafel voor een intakegesprek. Ze nam alle tijd voor me en kon het concept en principe goed uitleggen.

Na haar heldere uitleg was ik overtuigd en ben ik 4 maart direct gestart met het starterspakket. Ik kreeg een grote doos mee met producten voor de eerste week, met daarbij per dag een schema wanneer je wat kunt en mag eten. Waarbij je om de 2,5 uur een eetmoment hebt.

Door deze week met verschillende producten weet je goed wat je lekker vindt en wat niet. Na de 7 dagen bepaal jezelf welke producten je koopt en dus eet. Ik heb me geen moment hongerig of slap gevoeld en na drie weken zat het in mijn systeem om iedere 2,5 uur iets te eten.

In het begin is het even zoeken en lees je wat meer informatie over wat wel en niet mag aan producten, maar heel snel maak je je dit eigen. Het makkelijke is dat je niet uren boodschappen hoeft te doen en in de keuken hoeft te staan, waardoor het makkelijk naast een drukke baan en/of gezinsleven te volgen is. Ik maakte naast het eten voor mijn gezin mijn eigen maaltijd klaar, dat ging prima.

Wekelijkse coaching

Wat voor mij goed werkt is dat je wekelijks naar je PS. food & lifestyle coach gaat, bespreekt wat je moeilijk vindt of nog niet helemaal begrijpt en daarnaast sta je wekelijks op de weegschaal. Hierbij wordt niet alleen naar gewicht gekeken, maar ook naar je vocht, spieren en vet. Je lichaamssamenstelling zegt namelijk veel meer dan het getal op de weegschaal. Het is van belang dat je vet verbrandt en geen spiermassa afbreekt .

Vanaf de eerste week viel ik gemiddeld 1 kilo per week af. Ik stond ook wel eens stil, maar de week daarna was er dan direct wel weer wat af. Dit motiveert en maakt dat je het goed vol kunt houden, het werkt immers en je ziet resultaat! Na een paar weken voelde ik het aan mijn kleding en na de 10 kg begon ook mijn omgeving het te zien, dat motiveert nog meer.

In totaal ben ik nu 16 kg afgevallen. Mijn eerste doel was 10 kg maar omdat het zo fijn ging en ik mijn vetpercentage toch nog te hoog vond hebben we het nog verder doorgezet. Nu zit ik in de stabiliseringsfase en weeg ik mij nog maandelijks bij mijn coach om te kijken of ik op gewicht blijf. Hierbij gebruik ik nog een paar PS. food & lifestyle producten.

Ik denk dat iedereen dit kan

Wat ik zo fijn vind is dat je leert je voedingspatroon aan te passen en je bewuster keuzes maakt in wat je wel dan niet eet. 

Zelfs tijdens de vakantie, zonder producten van PS. food & lifestyle ging dit vanzelf. Overdag opletten, maar wel gewoon voedzaam eten en dan 's avonds lekker uit eten en een wijntje nemen. Dan blijf je gewoon op gewicht. Dat geeft het vertrouwen dat je ook op gewicht kunt blijven en het niet een dieet is, maar het aanwennen van een nieuwe wijze van eten.

Ik denk dat iedereen dit kan, als je de knop om kunt zetten dan lukt het je! Ik hoop dat mijn verhaal motiveert en inspireert, ik gun iedereen een gezond lichaam waarin hij of zij zich prettig voelt.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer