49 jaar

Eindelijk weer tevreden wanneer ik in de spiegel kijk*

Ik zat al een tijdje niet meer lekker in mijn vel, omdat ik niet tevreden was met mijn uiterlijk. Ik vond mijzelf te dik waardoor mijn zelfvertrouwen steeds meer daalde.. Geen enkel kledingstuk paste meer fatsoenlijk. Het werd hoog tijd dat ik er iets aan ging doen en wel zo snel mogelijk, want zo wilde ik mij niet langer voelen.

Ik had al een paar keer op de site van PowerSlim gekeken en verschillende verhalen gelezen over persoonlijke ervaringen, maar telkens dacht ik weer: te mooi om waar te zijn. Maar ik was het inmiddels zo zat allemaal en ik wist ook dat ik hulp nodig had bij het afvallen. Daarom besloot ik om toch een afspraak te maken met een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Eenmaal daar werd ik steeds enthousiaster door wat mijn coach me allemaal vertelde. Ik zag het helemaal zitten en ging dan ook uiteindelijk naar huis met het starterspakket. Nadat ik was gestart met het PowerSlim programma zag ik de kilo’ s er echt elke week vanaf vliegen, wat natuurlijk motiveert om door te gaan. Ik vond het dan ook moeiteloos vol te houden, door de lekkere en gevarieerde producten die je mag eten. En met 6 eetmomenten per dag hoef je echt niet bang te zijn dat je honger lijdt.

Daarbij vond ik het ook fijn dat je zeker de eerste tijd elke week je weegmoment hebt en even kan praten met je coach over hoe de week is verlopen. Maar als ik tussendoor vragen of advies nodig had kon ik haar ook altijd appen. Dat is toch voor mij die stok achter de deur wat ik echt wel nodig heb.

Inmiddels ben ik 12 weken verder en 14,7 kilo lichter en kan ik dan ook eerlijk zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad dat ik de knoop doorgehakt heb om het PowerSlim programma te volgen. Had ik dat maar veel eerder gedaan! Ik voel me nu ook eindelijk weer lekker in mijn vel zitten, mijn spiegelbeeld staat me niet meer tegen en zelfs kleding kopen wat ik voorheen verschrikkelijk vond doe ik nu met plezier omdat alles wat ik leuk vind me nu gewoon past. Geweldig toch!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer