Winkelwagen
Terug

53 jaar uit Hoogstraten

Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*

PowerSlimmer in the picture

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer in the picture voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom. We verkozen hem tot één van de PowerSlimmers in the picture, en nodigden hem uit op het PowerSlim hoofdkantoor voor een fotoshoot.

“Samen met mijn vrouw Marciane wil ik jullie mee inspireren om de stap te zetten naar een gezondere levensstijl. Ik vertel je graag ons verhaal.

Geen zakjes maar echt eten

Ik voelde me echt niet meer goed in mijn vel. Ik wilde graag weer gaan tennissen maar voelde me er niet comfortabel bij. Dus het was hoog tijd voor verandering! De lockdown voelde als het juiste moment om te starten, er waren immers geen verleidingen van restaurants en cafés.

Via kennissen kwam ik bij Harmonize terecht, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik plande een vrijblijvend kennismakingsgesprek en Sofie legde me uit wat het PowerSlim programma inhoudt, en hoe we dat konden aanpassen aan mijn behoeften. Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten, samen met het gezin. Geen zakjes maar echt eten. Dat is niet alleen super fijn maar ook heel makkelijk!

PowerSlimmer-in-the-picture Tom

We genieten weer van eten

Na de eerste week al boekte ik goede resultaten, dat geeft voldoening en dat motiveert. Wekelijks had ik een afspraak bij mijn coach, en boekten we vooruitgang. Mijn vrouw, Marciane, besloot om mee te doen. Zij wilde graag 5 kg afslanken tegen onze vakantie (de maatregelen waren versoepelt dus dat mocht terug). Zij was al slank maar wilde graag net een paar kilootjes kwijt. Dat was niet de enige reden, ze was ook op zoek naar meer energie en die heeft ze ook gekregen. Ze bekijken bij Harmonize het totaalplaatje.

We worden nu nog regelmatig opgevolgd en krijgen nog steeds tips en recepten, dat houdt het plezant. Wij denken nu bewuster na over eten en grijpen niet zomaar naar wat er in de kast zit. We genieten ook terug meer van eten, onze etentjes, elkaar en ons lijf. Ondertussen heb ik volop de tennis herpakt, ik ben mobieler en heb geen last meer van mijn ademhaling. 

Nieuwe levensstijl

Mijn nieuwe eetpatroon is echt een nieuwe levensstijl voor me geworden. Ik drink nu veel meer water, zeker 2 liter per dag. Dat deed ik voorheen nooit. Ik laat nog steeds vaak de koolhydraten staan. Als we ’s avonds met het gezin samen eten, dan neem ik geen pasta of brood. Mijn kinderen en vrouw (af en toe) eten daar wel van mee.

Doordeweeks hebben we een gezond en regelmatig eetpatroon en in de weekend laten we dat wat meer los. Zo houden we het in balans. We zijn blij dat we destijds de eerste stap gezet hebben!”

Je mag super trots zijn op jezelf Tom, wat een mooi resultaat heb je bereikt! Goed om te horen dat een gezond eetpatroon helemaal een nieuwe levensstijl is geworden. De foto’s zijn super geworden!

PowerSlimmer-in-the-picture Tom 2

Sofie
Coach van Tom

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer