Janneke Broers-van Welie 33 jaar

Eén ding was duidelijk: ik kan het niet alleen*

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel. Ik ging niet meer op foto’s, ontweek zo veel mogelijk alle spiegels en de weegschaal ontweek ik al helemaal. Totdat op vakantie bij mij de knop om ging. Dit moet anders! Ik wil mijn dochters een ander voorbeeld meegeven en gewoon in bikini op het strand ‘durven’ liggen.

Toen ik dit eenmaal aan mijzelf had toegegeven, ben ik op zoek gegaan naar welke methode bij mij zou passen. Eén ding was voor mij duidelijk na heel veel pogingen die ik zelf eerder had ondernomen; ik kan dit niet alleen, ik heb begeleiding nodig. Al snel kwam ik uit bij PowerSlim en heb ik een PowerSlim coach bij mij in de buurt gemaild. Ik kreeg gelijk een mail terug en de eerste afspraak was snel gemaakt.

Bij de eerste afspraak heb ik tegen mijn coach gezegd dat ik mijn gewicht niet wilde weten. We hebben samen gekeken naar wat mijn streefgewicht zou zijn en spraken af dat ik volgende zomer in bikini op het strand zou durven liggen. Elke week vertelde mijn PowerSlim coach me hoeveel ik was afgevallen, maar mijn gewicht heb ik niet geweten totdat ik aangaf dat ik er aan toe was om het te weten. Op dit punt kwam ik toen ik bijna 20kg was afgevallen, dat was wel even schrikken; had ik het echt zo ver laten komen?

Ondertussen ging het afvallen mij goed af, het PowerSlim programma was niet moeilijk vol te houden en ik kon lekkere dingen eten. Ook mijn man en kinderen aten regelmatig hetzelfde als ik, eventueel aangevuld met rijst, aardappelen of pasta. Ik vond niet alle producten even lekker, maar daarom is het starterspakket ook fijn, je kan op deze manier veel producten uitproberen.

De wekelijkse afspraken met mijn coach vond en vind ik nog steeds prettig, samen bespreken we hoe de week is gegaan en of ik nog ergens tegenaan ben gelopen. Maar ook tussendoor kan ik haar altijd appen voor hulp of advies of om een succesmomentje te delen.

Nu ik mijn doel bijna heb bereikt, merk ik dat lekkerder in mijn vel zit en zelfverzekerder ben. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik voel me gezond!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer