Winkelwagen
Terug

49 jaar

"Duidelijk, smakelijk, gevarieerd én goed vol te houden*"

Ik ben in januari begonnen met het PS. food & lifestyle programma bij een coach bij mij in de buurt. Ik liep namelijk al een tijdje rond met het idee dat er iets moest veranderen. Mijn coach heeft me informatie gegeven en ik heb de stap gezet om onder haar begeleiding het PS. food & lifestyle programma te starten. En ik kan je vertellen: ik heb er geen moment spijt van gehad. Het programma was duidelijk, smakelijk, gevarieerd en heel goed vol te houden. Ik mocht 6x per dag eten en had de hele dag een verzadigd gevoel. 

“Ik heb er geen moment spijt van gehad”

Ik wil nooit meer terug

De begeleiding van mijn coach had ik echt nodig. Zij zorgde ervoor dat ik gemotiveerd bleef, had goede tips en luisterde echt naar mij. Ik ben inmiddels 28 kilo afgevallen en ik wil nooit meer terug naar hoe ik eerst was. Ik blijf ook nu nog steeds langskomen bij mijn coach om te zorgen dat ik op gewicht blijf. En ja, ook ik zondig echt wel af en toe, maar daarna ben ik dan gewoon weer wat strenger zodat ik het mooi in balans kan houden. Ik ben nu net terug van vakantie en nog steeds op gewicht!

Ik voel me veel beter!

Mocht je twijfelen om met het programma te starten dan heb ik maar één advies: doen! Ik zie er niet alleen beter uit, ik merk dat ik me ook stukken beter voel en meer energie heb. Voorheen plofte ik ‘s avonds op bank, maar nu loop ik nog een extra rondje met de hond, ik pak vaker de fiets en geniet echt meer van het leven.

Vorig jaar tijdens mijn vakantie voelde ik me zo slecht. Ik kon nauwelijks 2 km lopen, mijn gewrichten deden pijn en ik had geen puf. Nu heb ik op vakantie gewandeld, gefietst en zelfs bergen beklommen. Eén ding weet ik zeker: dit is én blijft mijn nieuwe levensstijl!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar "Na de zomervakantie zat ik niet goed in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer