Winkelwagen
Terug

34 jaar

"Doordat ik onregelmatige werktijden heb, ziet mijn dag er altijd anders uit*"

Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben 30 jaar oud. Sinds 2012 woon ik samen met mijn vriend. Ik ben werkzaam als begeleider op een groep voor mensen met een licht verstandelijke handicap al dan niet in combinatie met een psychische stoornis of een justitieel verleden. 

Ik ben begonnen met PowerSlim omdat ik merkte dat de kilootjes er maar bleven bijkomen en ik zelf de motivatie en het inzicht niet had om hier een blijvende verandering in aan te brengen. 

Op het moment dat ik bij mijn PowerSlim coach voor de eerste keer kwam, woog ik 78,4 kilo. Inmiddels ben ik 16 kilo lichter.

Doordat ik wisselende diensten werk ziet mijn dag er altijd anders uit. PowerSlim heeft fijne en makkelijke recepten. Heel fijn want koken is geen hobby van mij! Door in de ochtend mijn eten voor te bereiden om mee te nemen naar het werk en/of voor 2 dagen te koken was het makkelijk om toch steeds voor een gezonde maaltijd te zorgen. Voorheen at ik mee met de maaltijden op mijn werk, nu doe ik dat (bijna) nooit meer. Ik neem mijn voorbereide maaltijd mee net als mijn tussendoortjes. 

PowerSlim en mijn coach hebben me geleerd dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat er veel makkelijke en snelle maaltijden klaar te maken zijn. Door 6 keer per dag te eten kwam ik erachter dat ik minder honger had en hierdoor minder ging eten. Wat ik ook heb geleerd is dat een keer zondigen helemaal niet erg is, maar hou het dan bij die ene keer en houd hier de volgende dag rekening mee.  

Mijn coach heeft me veel hulp geboden, gewoon door er te zijn. Een stok achter de deur, iemand waar je met al je voedingsvragen terecht kan. 

PowerSlim heeft me geleerd dat je niet veel koolhydraten nodig hebt en dat je ook heerlijke maaltijden kan maken met heel wat minder koolhydraten. 

Wat ik prettig vind aan de producten van PowerSlim is dat je gewoon met de rest mee kan eten, doordat het producten zijn die anderen ook eten. Denk hierbij aan brood, muesli, rijst en bijvoorbeeld wraps. Je wordt geen uitzondering waardoor het dieet niet steeds op de voorgrond staat. 

Nu ik 16 kilo lichter ben voel ik me fitter en zit ik beter in mijn vel. Ik weet nu wat ik wel en beter niet kan doen om een blijvend resultaat te behouden.

Wil jij ook graag jouw verhaal delen en een leuke video en foto’s laten maken? Meld je dan aan via jouw coach en wie weet word jij de volgende SuperSlimmer!  

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

 

div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer