Bram van Lier 25 jaar

Door corona en de avondklok ging ik minder bewegen*

Corona en de avondklok hadden geen positief effect op mijn levensstijl. Ik ging minder bewegen en de coronakilo’s vlogen er aan. Ik wilde hier zo snel mogelijk van af en probeerde dat op verschillende manieren, maar zonder succes.

PowerSlim bleek voor mij de oplossing te zijn om een gezond eetpatroon aan te leren. Het werkte perfect voor mij. Een compleet voedingsschema van A tot Z en een voedingsadvies op maat, dat mijn coach en ik samen opgesteld hebben.

Deze combinatie maakte dat ik 16 kg af viel in twee maanden tijd. Ik zit nu lekkerder in mijn vel en voel me fitter. Nu kijk samen met mijn PowerSlim coach naar een schema waarmee ik op gewicht blijf en toch weer terug kan naar normale voeding, maar nog steeds rekening houd met de hoeveelheid koolhydraten. Ik zou PowerSlim voor iedereen die snel en blijvend resultaat wil zeker aanbevelen!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer